-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,00
-
EURO
51,26% 0,00
-
GRAM ALTIN
6404,86% -0,01
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Sigorta Acenteleri, ATSO’nun düzenlediği organizasyonda buluştu
Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), 13. Sigortacılık Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikte sigorta acentelerini bir araya getirdi.
"Katılımcılar Yoğun İlgi Gösterdi"
Etkinliğe ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu, Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, 1. grup sigorta acentelerini temsilen meclis üyeleri Serkan Gürkan, Hasan Erdal Toprak, Fehmi Yılmaz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sigorta acenteleri meslek komitesi üyeleri ve sigorta acente temsilcileri katıldı. Sektörün önemli isimlerinin katılım sağladığı organizasyonda, sigortacılık sektörünün sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Başkan Torunoğlu: "Depremin Etkilerini Atlatmaya Çalışıyoruz"
Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Torunoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada 6 Şubat depremlerinin ardından buruk bir Sigortacılık Haftası kutladıklarını belirtti. Başkan Torunoğlu, “Bu hafta, 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz sigorta acentesi sahiplerini anarak başladık. Kaybettiğimiz arkadaşlarımızın hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.
Torunoğlu, ATSO’nun depremin ardından yürüttüğü hizmetleri şu şekilde özetledi: “Deprem sonrası zorlu bir süreç geçirdik. Yönetim Kurulu’nda görev değişikliği olsa da çalışmalarımıza 13 Mart itibarıyla yeniden başladık. Üyelerimizin acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çeşitli faaliyetler yürüttük. Bu süreçte, SAİK Başkanımızın ve DASK Genel Müdürümüzün desteğiyle sigorta acentelerimize konteyner desteğinde bulunduk. Ayrıca, bilgisayar ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Hem KOSGEB’in hem de UNDP’nin hibe ve kredi desteklerinden üyelerimizin faydalanmasını sağladık."
Başkan Torunoğlu, deprem sonrası sigorta acentelerinin yaralarını sarmak adına birçok adım attıklarını belirtti. "KOSGEB aracılığıyla 8.400 kişiye kredi tahsis edilmesine vesile olduk. Bunun yanı sıra, toplamda 841 üyemize 50 milyon TL’lik hibe desteği sağladık" diye konuştu.
Sigortacılık sektörünün sorunlarını ve taleplerini dinlemek amacıyla bir araya geldiklerini vurgulayan Torunoğlu, sektör temsilcilerine gösterdikleri katılım için teşekkür etti ve Sigortacılık Haftası'nın tüm sigorta sektörü için hayırlı olmasını diledi.
Etkinlik boyunca sigorta acenteleri, yaşadıkları zorluklar ve sektördeki güncel gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulundu. ATSO’nun sektöre verdiği destekler için teşekkür eden acente temsilcileri, gelecekte yapılması gereken adımlar üzerine de fikir alışverişinde bulundular.
Anahtar Parti Besni İlçe Başkanı Dayan’dan bayram açıklaması: ‘Ekonomik sıkıntılar derinleşiyor’
Anahtar Parti Adıyaman İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma Programı düzenledi - Videolu Haber
Yarın okul var mı, okullar ne zaman açılıyor? 23 Mart 2026 Pazartesi okul başlıyor mu?
Şanlıurfa’da etkili olan yoğun yağış hayatı olumsuz etkiledi - Videolu Haber
Anahtar Parti Adıyaman İl Başkanı Alsan'dan Katar'daki helikopter kazasına ilişkin taziye mesajı
Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanı Demir: Bayramlaşma töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi
Milletvekili Özhan’dan Nevruz’da dayanışma vurgusu
KPSS 2026 başvuruları ne zaman başlıyor? Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim KPSS başvuru ve sınav tarihleri açıklandı!
Bakan Uraloğlu: ‘Hürmüz’e alternatif güzergah projeleri hız kazandı’
Kahta Belediyesi’nde bayramlaşma programı gerçekleştirildi
TBMM bayram sonrası mesaiye başlıyor! Depremzedelere yüzde 74 konut indirimi görüşülecek
Trump’tan İran’a 48 saatlik süre, Tahran’dan karşı hamle
TBMM bayram sonrası yoğun gündemle toplanıyor
22 Mart Pazar 2026 Gram, tam, Cumhuriyet, çeyrek altın ne kadar?
Adıyaman’da akaryakıt fiyatları yüksek seyrediyor: Motorine zam gündemde
23-24 Mart Adıyaman hava durumu yağışlar devam edecek mi?
Başkan Tutdere’den depremzede aileye bayram ziyareti
Kahta’da anne ve bakıma muhtaç kızı zor şartlarda yaşıyor - Videolu Haber
Başkan Tutdere, bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya geldi - Videolu Haber
Basın emekçilerinden bayram mesajı: ‘Mesleki dayanışma ve özgürlük önceliğimiz’
Ahmet Tevfik Dayan’dan 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü mesajı
BBP Adıyaman İl Başkanlığı’ndan bayram mesajı
Milletvekili Resul Kurt’tan Bayram Mesajı: “Bu Bayram Buruk Ama Umut Var”
KESK Adıyaman Şubesi'nden bayram açıklaması: ‘Hakların ve özgürlüklerin egemen olduğu bir gelecek mümkün’
SER-AR anketi sonuçlarını açıkladı: Her iki senaryoda da Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci sırada
Besni Kaymakamı Şehit ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirdi
Protokol üyelerinden Kahta İtfaiye Müdürlüğü’ne bayram ziyareti
Kahta Kaymakamı’ndan Kahta İtfaiye Müdürlüğü’ne Bayram Ziyareti
CHP’den siyasi partilere geleneksel bayram ziyareti
Adıyaman’da Halk Ekmek’ten bayramda geleneksel peksimet ikramı - Videolu Haber
Yükleniyor



