-
BIST 100
15923,58%-1,25
-
DOLAR
44,37% 0,06
-
EURO
51,36% 0,10
-
GRAM ALTIN
6344,74% -1,22
-
Ç. ALTIN
10600,10% -3,21
Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 17. yılında kabri başında anıldı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 17. yılında kabri başında anıldı.
Şehit Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu, şehadetinin 17. sene-i devriyesinde kabri başında dualarla anıldı. Büyük Birlik Partisinin Genel Başkanı Mustafa Destici, Aşr-ı Şerif okuyarak dua etti; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden getirilen bayrak ve toprağı Yazıcıoğlu'nun kabri başına bıraktı.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 25 Mart 2009 tarihinde şüpheli bir helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partimizin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, şehadetinin 17. yılında dava arkadaşları ve sevenleri tarafından Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Taceddin Dergahı'ndaki kabri başında dualarla anıldı. Gerçekleştirilen anma programına Genel Başkanı Mustafa Destici, parti yöneticileri, Alperenler, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda dualar edildi. Törende konuşan Genel Başkan Destici, şehit genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatı boyunca milletine ve devletine bağlı bir mücadele yürüttüğünü belirtti. Şehit genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun ortaya koyduğu dava şuurunun ve ilkelerin bugün de yollarını aydınlatmaya devam ettiğini ifade eden Destici, Yazıcıoğlu'nu her zaman rahmet, minnet ve özlemle anacaklarını vurguladı.

Şehit Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun davası uğruna mücadele ettiğini belirten Mustafa Destici, "Muhsin Yazıcıoğlu, tam bir iman eriydi. İçi İslam, bedeni ise Türk'tü. Dışı içine teslim olmuştu. Muhsin Başkan, hayatını Allah'ın peygamberimize ve onun da bize tebliğiyle yeryüzüne indirdiği Kur'an'a göre yaşadı. Kur'an ahlakına sahipti. Tam bir Müslüman'dı. Bu hususlardan asla taviz vermedi. Davası; Allah, Kur'an, Resullullah, İslam ve Türklük davasıydı. Son nefesine kadar da bu davası ve ülküsü uğrunda mücadele etti, şehit oldu" ifadelerini kullandı.
Anma programı kapsamında Yazıcıoğlu'nun kabri başına karanfiller bırakılırken, vatandaşlar da dua ederek yâd etti. Ayrıca Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gelen bir vatandaş, Kıbrıs Şehitliği'nden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayrağı'nı ve toprağını Yazıcıoğlu'nun mezarına bıraktı.
Kaynak : PERRE
Adıyaman'da İl Hayvan Hakları Koruma Kurulu toplantısı yapıldı
Gaziantep’te Su Faturası Tartışması: CHP İl Başkanı Vakkas Açar: “Vatandaş su faturasını ödeyemez hale geldi”
Adıyaman Basın Kartı Sahipleri Cemiyeti Mayer Klinik’te indirimli hizmet alacak
Adıyaman’da öğrenciler AKEM’de başarıyı yakalıyor - Videolu Haber
Adıyaman’da APP plaka yoğunluğu: Vatandaşlar ceza yememek için plaka değiştiriyor - Videolu Haber
Akaryakıt fiyatları! 26 Mart Perşembe 2026 Bugünkü benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar?
MSB haftalık basın toplantısı: Şehitler anıldı, terörle mücadelede son durum paylaşıldı
AL GHARIYAH Projesinde Yeni Aşama: Denize İniş Gerçekleşti
İHD Adıyaman Şubesi’nden hasta mahpus Mehmet Emin Çam için acil çağrı - Videolu Haber
Kültür ve Sanat Yarışmaları İl Finalleri Kapsamında Gerçekleştirilen Ses Yarışması Tamamlandı
Şanlıurfa'nın Viranşehir kırsalında sel hasarı onarılıyor
Alitaşı Mahallesi Muhtarı İlik'ten ‘moloz’ Tepkisi: ‘Enkazda ölmedik, mikroptan öleceğiz’
ASAL Araştırma’dan ‘milletvekili seçimi’ anketi: AK Parti %34,6 ile ilk sırada
Adıyaman’da güvenlik ve asayiş tablosu açıklandı: 362 aranan şahıs yakalandı - Videolu Haber
Altında Son Durum:26 Mart 2026 Gram ve çeyrek altın kaç TL oldu? Altın fiyatları ne kadar?
Adıyaman’a 100 Yataklı Devlet Hastanesi Müjdesi! İhale süreci tamamlandı
CHP’li Milletvekili Akay’dan AK Parti’ye ‘vergide adalet’ tepkisi
Kahta Belediyesi’nden yaz öncesi dere temizliği
Adıyaman hava durumu nasıl?27-28 Mart Yağış var mı? Sıcaklıklar artacak mı?
‘İdeal Kilonu Öğren, Sağlıklı Yaşa’ kampanyasında 513 bin kilo verildi
Kahta’daki TOKİ Konutları’nda yağış krizi: Bodrum katları lağım bastı - Videolu Haber
ADYÜ Teknokent 2025 Yılı Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi
Badem, Adıyaman tezgahlarında yerini aldı - Videolu Haber
Adıyaman Belediyesi Yeşilyurt Kreş ve Gündüz Bakımevi başvuruları devam ediyor - Videolu Haber
Kahta’da anne ve kızına hayırseverlerden destek: Evleri komple onarılacak - Videolu Haber
Adıyaman'da deprem şehitleri Hayrunnisa ve Meryem Berkin’in adı miniklerle yaşatıldı - Videolu Haber
Adıyamanlı sporcular, Avrupa Şampiyonası için milli takıma seçildi
Adıyaman Üniversitesi’nden ‘QR Nesli İyilik Peşinde’ etkinliği
AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Bakan Uraloğlu’nu ziyaret etti: Ulaşım projeleri konuşuldu
Prof. Dr. Şirik, Altınşehir Mahallesi Hastane Projesi’ni sahada inceledi - Videolu Haber
Yükleniyor



