-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,54% -0,75
-
GRAM ALTIN
7153,70% -0,72
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Milletvekili Alkayış: Kongre sürecimiz Sincik ve Gerger ile devam ediyor
AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, partisinin Sincik ve Gerger ilçelerinde düzenlediği 8. Olağan Kongreler kapsamında bölgedeki gelişmeleri değerlendirdi.
Kongre sürecinin Adıyaman’ın kalkınmasına katkı sunduğunu belirten Alkayış, dostluk ve dayanışma atmosferi içinde gerçekleştirilen kongrelerin olumlu sonuçlar doğuracağına olan inancını dile getirdi.
Sincik ve Gerger ilçe kongrelerinde konuşan Alkayış, Sincik-Malatya ve Sincik-Kâhta yollarındaki çalışmaların sorunsuz devam ettiğini vurguladı. Sincik halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu sevgiyi dile getiren Alkayış, “Cumhurbaşkanımızın Sincik ilçemize olan muhabbetini tüm halkımız biliyor. Aynı şekilde Sincikli kardeşlerimiz de kendisine içten bir sevgi besliyor,” dedi.
Gerger Kongresi’nde ise Gerger yolundaki çalışmaların kesintisiz devam ettiğini ifade eden Alkayış, Gerger’in ihtiyaçlarını karşılamak ve beklentilerini yerine getirmek için çalıştıklarını söyledi. Alkayış, “Tüm projeleri halkımızın yararına sürdürüyor, ilçelerimizin gelişimi için elimizden geleni yapıyoruz,” ifadelerini kullandı.
Sincik İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Fikret Öksüz ve Gerger İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Mehmet Kutlubay’a görevlerinde başarılar dileyen Alkayış, bugüne kadar görev alan tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti. AK Parti’nin her zaman halkın yanında olduğunu belirten Alkayış, halkın dertleriyle hüzünlenip sevinçleriyle neşelendiklerini söyledi.
Konuşmasında depremden büyük oranda etkilenen Adıyaman’ın yeniden inşası konusuna da değinen Alkayış, hükümet ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde Adıyaman genelinde başlatılan projelerin etap etap hayata geçirildiğini belirtti. Alkayış, “Adıyaman’ın eski canlılığına kavuşması, kalkınması ve daha güçlü bir şehir haline gelmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz,” dedi.
Kongre sürecinin Adıyaman’ın ve ilçelerinin kalkınması için önemli bir fırsat sunduğunu vurgulayan Milletvekili Alkayış, süreçten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, il ve ilçe bazındaki tüm projelerin devam edeceğini belirtti.
İndere Yaşam Alanı’nda sosyal tesislerin inşaatı başladı
Sümerevler Mahallesi’nde altyapı yenilendi: Üstyapı bayrama kadar tamamlanacak - Videolu Haber
Hayırsever Sümeyye Şafak’tan Adıyaman’da K-1 Konteyner Kent’te Ramazan yardımı - Videolu Haber
Fidan Karakuş: ‘Fedakar sağlık çalışanları hak ettikleri şartlara kavuşmalı’
Tarihçi ve yazar İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Adıyaman’da Dünya Kudüs Günü’nde basın açıklaması yapıldı
Şehit aileleri ve gaziler iftar programında bir araya geldi
Genç Nesiller Derneği’nden 'gençlik ve proje' odaklı iftar buluşması - Videolu Haber
Kahta’da sosyal sorumluluk projesi: ‘Bir sınıf, bir aile’
Adıyamanlı şampiyonlara Milletvekili Özhan’dan tebrik
Hedef Kızılelma Derneği’nden çocuklarla iftar fuluşması - Videolu Haber
Adıyaman Belediyesi, Belgesel Atölyesi için yaş aralığını genişletti
Mustafa Alkayış: ‘Ramazan’ın birlik ve dayanışma ruhunu sahada yaşıyoruz’
CHP’li Milletvekili Tanal, AK Parti'ye yüklendi: ‘Türkiye’de iki ayrı hukuk uygulanıyor’
Vali Osman Varol, İndere Kalıcı Deprem Konutları'nda Açıl ailesiyle iftar sofrasında buluştu
Başkan Tutdere, Coca-Cola Türkiye heyetini ağırladı
Tokat Niksar’da 5,5 Büyüklüğünde Deprem
İl Sağlık Müdürü Mehmet Şirik: ‘İklim değişikliği ve çevre kirliliği böbrek hastalıkları riskini artırabilir’
Adıyaman Tabip Odası’ndan hekimler ve aileleri için dayanışma iftarı programı
Başkan Tutdere’den AKEM öğrencilerine dayanışma iftarı
Vali Varol’dan Kanaat Önderi Seyda Hoca’ya Ramazan ziyareti
Kuyumcu Halil İbrahim Dolma’dan altın yorumu: Fiyatlar yeniden yükselecek mi? - Videolu Haber
Vali Varol Adıyaman Havalimanı Müdürlüğü’ne çalışma ziyareti gerçekleştirdi
Başkan Murat Çeliker: ‘Sosyal belediyeciliğin en güzel örneği halk ekmektir'
Savunmadan Sanata: Genç Tasarımlar Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu
ÜNİDES 6. Dönem Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Adıyaman’da Geleneksel Okçuluk Heyecanı yaşandı
Adıyaman’da Yeşilay Haftası Satranç Turnuvası gerçekleştirildi
Ömer Kocakaya, Adıyaman’da kaybolmaya yüz tutmuş mesleğini 40 yıldır sürdürüyor - Videolu Haber
Adıyaman’da İstiklal Marşı’nın kabulünün 105. yıl dönümü anıldı
Yükleniyor



