-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Kahta’da AK Parti 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi
Kahta ilçesinde AK Parti 8. Olağan Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kongreye tek liste halinde giren Av. Gafar Çelebi ilçe başkanı seçildi.
Kahta Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve akabinde divan heyetinin seçilmesiyle başladı.
Kongreye AK Adıyaman Milletvekilleri İshak Şan, Resul Kurt, Mustafa Alkayış, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Bülent Kablan, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, ilçe ve belde parti ve belediye başkanları, partililer ile vatandaşlar katıldı.
Kongrede açılış ve selamlama konuşması yapan AK Parti Kahta İlçe Başkanı Av. Gafar Çelebi, “Daha yapacak çok isimiz olduğunu biliyor ve bu bilinçle bu göreve talip olduğumuzu belirtmek istiyorum. Hep birlikte ilçemizi hak ettiği yere getirmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağımıza inanıyorum. Küçük hesapların peşinde olmayacağız. Allah’a şükürler olsun ki tüm dünyada ve İslam coğrafyasında kabul gören mazlumların sesi olan Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lidere sahibiz. Bu davanın asil sahibi sizlersiniz. Vekillerimiz, teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımız ile birlikte bu kutlu yolda hep birlikte milletimize ve vatandaşlarımıza hizmetkar olmaya söz veriyorum. Ayrıca, 7 Ekim'den bu yana, hem Gazze'de, hem Bati Şeria’da insanlık dışı bir soykırım yapmaktadır. Bu zulmü lanetliyorum” dedi.
Kâhta’nın her zaman AK Parti'nin güçlü bir kalesi olduğunu vurgulayan AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan ise, yaptığı konuşmada; "Kâhta, her zaman AK Parti'nin güçlü bir kalesi olmuştur. Bu gücü sizlerden, milletimizin desteğinden alıyoruz. Türkiye'nin geçtiği bu zorlu süreçte, Kâhta’nın kararlı durusu, bize güç ve moral vermektedir. Hizmet siyaseti anlayışımızla, her bir vatandaşımızın hayatına dokunmaya, sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyoruz. Eğitimden sağlığa, tarımdan ulaşıma kadar Kâhta’mızda gerçekleştirdiğimiz projeler bunun en somut örnekleridir. Bugün burada, yeni bir döneme adım atıyoruz. İlçe kongremiz, sadece bir görev değişimi değil, ayni zamanda bir yenilenme ve daha güçlü bir geleceğe yapılan yürüyüşün adıdır. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak Kâhta’mıza ve ülkemize daha büyük hizmetler yapacağımıza inancım tamdır. Bu vesileyle, göreve talip olan tüm kardeşlerime başarılar diliyorum" diye konuştu.
İçişleri Bakanlığı’ndan polis ve bekçi düzenlemesi
Ak Yol Derneği Başkanı Aslan: ‘Kısık sesler bir gün hakikatin en gür sedasına dönüşür’
Yağışlar Tuz Gölü’ne can suyu oldu - Videolu Haber
Genç Nesiller Derneği’nden diyetisyenlerle ‘kadın sağlığı’ üzerine program - Videolu Haber
Gazeteci Şeriban Özçakmak: ‘Basın özgürlüğüne müdahale, demokratik denetimi zayıflatır’
Adıyaman’ın simge logosu yenilendi hatıra fotoğrafları yeniden çekilmeye başlandı - Videolu Haber
Türkiye’nin en sağlıklı şehri belli oldu! Karadeniz bölgesi ilk sırada yer aldı!
Adıyaman’da FARMERS Projesi ile çiftçilere sürdürülebilir tarım desteği başlatıldı
Besnili Sporcu Türkiye Şampiyonu Oldu
Bitki çaylarında demleme talimatı zorunlu hale geldi
Bakan Yardımcısı Aydın’dan “Vicdan” Vurgusu
Adalet Bakanlığı 15 bin personel alımı başvuruları ne zaman?
Deprem Uzmanı Üşümezsoy’dan kritik uyarı: Simav fayı 6.5 büyüklüğünde deprem üretebilir
Türkiye genelinde yağışlı hava etkili olacak: Adıyaman ve Ege’de kuvvetli sağanak
İran, Suudi Arabistan’daki ABD uçağına saldırdı: E-3 AWACS hasar gördü
Gelir vergisi beyannamesinde son günlere girildi: Vergide ‘gönüllü uyum’ öncelik
Adıyamanlılar Vakfı, İstanbul’da mart ayı öğrenci buluşmasını gerçekleştirdi
Adıyaman’da Polis Eşleri Derneği’nden eğitim kermesi
Kosova Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?
Adıyaman’da akaryakıt fiyatları yeniden yükseldi
ADYÜ’de ‘Firavunla Yüz Yüze’ oyunu sahnelendi
Adıyaman’da içme suyu altyapısı yenileniyor: Şebekenin yüzde 99’u yenilendi - Videolu Haber
Adıyaman’da Down Sendromu farkındalık sergisinde özel bireylerin eserleri göz doldurdu - Videolu Haber
Adıyaman’da Özlenen Güneşli Hava Hareketliliği Artırdı - Videolu Haber
Vali Osman Varol, biyoteknoloji tesisini inceledi
Adıyaman hava durumu nasıl? 29-30- 31 Mart Yağış var mı?Yeni haftada Sıcaklıklar artacak mı?
29 Mart 2026 Pazar Çeyrek, gram ve yarım altın fiyatları ne kadar?
Adıyaman Belediyesi’nde yollarda kesintisiz hizmet mesaisi - Videolu Haber
Vali Varol’dan Park AVM esnafına ziyaret
Adıyaman’da 108 park ve yeşil alanda bahar mesaisi
Yükleniyor



