-
BIST 100
13324,23%0,30
-
DOLAR
48,80% 0,06
-
EURO
56,03% -0,04
-
GRAM ALTIN
6818,90% -0,67
-
Ç. ALTIN
10859,58% -0,59
Gülben Ergen Adıyaman'a anaokulu açtı
Başkanlığını sanatçı Gülben Ergen'in yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından Kahta ilçesinde, anaokulu açılışı yapıldı. Dernek böylece Adıyaman'da 2'nci yurt genelinde ise 54'üncü anaokulu açmış oldu.
Kahta Vali Özbilgin İlkokulu bahçesinde düzenlenen törene Adıyaman Valisi Osman Varol, AK Parti milletvekili Hüseyin Özhan, Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, “İlk anaokulumuzu Gölbaşı’nda açtık. Ben 14 yıldır Çocuklar Gülsün Diye Derneği için çalışan bir girişimci, bir emekçi ve bir anneyim. Sözüm olsun, Adıyaman merkezde bir anaokulu daha açacağız. Adıyaman’a her türlü destek olmaya varım, gönüllüyüm ve hazırım. Biz okul öncesi eğitim için böyle çaba sarf ederken, yanımda olan ve Amerika’dan sesimizi duyan çok kıymetli bağışçılarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bu okulu onlar yaptı, bizler sadece aracı olduk. Bugün bu sevincin içerisine ben sıkıştırmayayım desem de Diyarbakır’daki Narin’i unutmayacağız. Narin davasının peşinde olacağız. Bütün annelerle birlikte takipçisi olacağız. Hiçbir çocuğun yaşam hakkını kimse elinden alamaz. Narin’in katilleri hak ettiklerinden daha fazla ceza alsınlar. Yasalar değiştirilsin, hiç kimsenin çocuğuna dokunulmasın" diye konuştu.
Adıyaman Valisi Osman Varol ise, duyarlılığından dolayı Gülben Ergen'e teşekkür ederek, "Bugün burada çok güzel bir yatırımın açılışını gerçekleştiriyoruz. Eğitim bizim en önemli alanımız. Bunu hem devlet olarak eğitime ayırdığımız bütçenin büyüklüğünden hem de kamu personellerimiz içerisindeki öğretmen sayımızın fazlalığından rahatlıkla anlayabiliriz. Bu alanda hiçbir eksiklik yaşanmaması için büyük afetten sonra çok hızlı bir şekilde normale dönmek için büyük çabalar sarf ettik. Bu süreçte hayırseverlerimizin de bize çok büyük destekleri ve katkıları oldu. Bugüne kadar yapmış olduğunuz faaliyetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizin gibi tüm sanatçılarımızın bunun gibi katkıları sürdürmelerini diliyorum" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından okulun açılışı gerçekleştirildi.
Adıyaman’da hava serinliyor: Gece sıcaklığı 16 dereceye kadar düşecek
Aile ve Gençlik Fonu’ndan 222 bin 988 gence 21 milyar 48 milyon liralık destek
Yatırım yoluyla vatandaşlıkta usulsüzlük: 6 bin 134 kişinin kararı iptal edildi veya geri alındı
Saimbeyli’de 5,0’lık deprem sonrası Savrun Fayı uyarısı: ‘Tehlike bitmiş değildir’
AKEM’de yeni dönem hazırlıkları tamamlandı: 170 öğrenci YKS kurslarına kayıt yaptırdı - Videolu Haber
99 yasa dışı kenevir ekim alanına operasyon: 217 bin 608 kök imha edildi
Samsat’ın Kırmacık köyünde sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı
Salkımbağı TOKİ’de semt pazarı her pazartesi kurulacak
Gençler teknoloji becerilerini DENEYAP sınavında sergiledi
Süper Lig'in yeni lideri Amedspor: Amedspor 3-2 Beşiktaş
Diyarbakır’da Beşiktaş’a ilk yarı şoku: Amedspor iki golle önde
Fenerbahçe’den sahasında 8-0’lık galibiyet: Muriqi ve Greenwood’dan altı gol
Bahçeli: ‘Gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşüneceğiz’
Gürlek: ‘UYAP’ta başvuru ve sorgulama işlemlerini kolaylaştıran uygulamalar hizmete sunuldu’
Kadın emeği fırıncı esnafıyla buluşuyor: Adıyaman Belediyesinden bin önlük desteği - Videolu Haber
Fenerbahçe, 41 bin 663 kadın ve çocuk taraftarın dayanışmasını 15’inci yılında andı
A Milli Takım’ın aday kadrosunda Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız ve Mert Müldür yer almadı
Erbakan’dan borsa tepkisi: ‘Yandaşa özel hukuk uygulayan bu düzene rıza gösterilemez’
Tutdere ve Yıldırım, Gölbaşı’nın altyapı ve imar çalışmalarını görüştü
Erdoğan BM Genel Kurulu için ABD’ye hareket etti: 22 Eylül’de konuşacak
Özgür Özel: ‘Mansur Yavaş’ın adaylığı çok önemli bir seçenek’
Adıyaman’da bademe öngörülebilir fiyat, tütün üreticisine destek çağrısı
Adıyaman’da TEKNOFEST heyecanı: Hava ve kara araçları afet senaryolarında görev yapacak
Ağıralioğlu: ‘Seçim bir mecburiyet olarak milletin gündemine girmiştir’
Depremde atölyesini kaybetti, 50 kadına iş kapısı açtı: Zahide Durmaz Akar Adıyaman’ın ilk kadın Ahisi oldu
Özgür Özel’den emeklilere vaat: ‘Maaşlar önce bir, ardından 1,5 asgari ücret olacak’
Trabzonspor’dan Galatasaray’a dört gol: Salah üç golle yıldızlaştı
Hallaç: ‘Şehitlerimiz ve gazilerimiz milletimizin gurur ve onur abideleridir’
Türk Ocakları Başkanı Güçlüer: ‘Gazilerimize duyduğumuz minnet yalnızca 19 Eylül’e sığdırılamaz’
Adıyaman’da otizmli bireyler ve aileleri haklarını öğrenmek için buluştu
Yükleniyor



