• BIST 100

    14183,40%-0,38
  • DOLAR

    42,92% 0,06
  • EURO

    50,49% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6227,90% -0,35
  • Ç. ALTIN

    10106,29% 0,00

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütleriyle siyaseti yönlendirme çabaları bitmiyor

ADIYAMAN (PHA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adıyaman Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuştu.

GÜNDEM 8.02.2024 17:08:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütleriyle siyaseti yönlendirme çabaları bitmiyor

Erdoğan, inşası tamamlanan 2,798 konutun kurasını çekildiğini ve depremzedelere teslim edildiğini belirterek, Adıyaman'da 32 bin konutun inşası devam ettiğini söyledi. Hedeflerinin 2 ay içinde deprem bölgesinde 75 bin konutun teslimini yapmak olduğunu ifade eden Erdoğan, yıl sonuna kadar 200 bin konut ve köy evini hak sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

Erdoğan, Adıyaman'ın 14-28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlerde gösterdiği destek için teşekkür ederek, terör örgütleri ile siyaseti yönlendirme çabalarının bitmediğini vurguladı. Erdoğan, Adıyaman halkının fırsatçılara müsaade etmediğini ve istismar oyunlarına gelmediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı, "Bizim gündemimizde, milletimizi hedefleri ile hayallerini buluşturmak var. Gündemimizde vatandaşımızın canını yakan enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele var. Yalanla, iftirayla siyasetteki başarısızlıkları örtmenin hevesinde değiliz. 85 milyonun dertlerine derman olmanın peşindeyiz. Üzerimize salınan terör örgütlerinin başını ezme mücadelesini veriyoruz. Muhalefet gibi laf üstüne laf koymanın derdinde değiliz. Hizmet üretmenin, eser bırakmanın derdindeyiz." şeklinde konuştu.

Erdoğan, Adıyaman'daki ilçe belediye başkan adaylarını tanıtarak, şehirleri 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuna hazırlayacak projelerle yola çıktıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması şu şekilde:

"İnşası tamamlanan 2798 konutun kurasını çektik. Teslimini yaptığımız deprem konutlarının hak sahibi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Adıyaman'da yaklaşık 32 bin konutumuzun inşası devam ediyor. İnşallah onları da tamamladıkça hak sahibi kardeşlerimize etap etap teslim edeceğiz. Hedefimiz, 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Yıl sonuna kadar 200 bin konut ve köy evini hak sahiplerine teslim edene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Ardından bu sayıyı 389 bine tamamlayacağız. Tutamayacağımız sözü vermeyiz, söz verdiğimiz zaman da onu yerine getirmeden rahat etmeyiz. Bugün Adıyaman'a teşekkür borcumuzu ödemek için geldik. Ülkemiz siyasetinde dönüm noktası olan 14-28 Mayıs'ta Adıyaman, bizleri çok güçlü şekilde bağrına bastı. 14 Mayıs'ta yüzde 66, 28 Mayıs'ta ise yüzde 69 gibi rekor oyla destek veren Adıyaman'a en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Kandil'den Pensilvanya'sına, terör elebaşlarının tüm güçleriyle asıldığı kritik seçimde Adıyaman, geleceğine sahip çıktı. Adıyaman halkı acılarını istismar ederek iktidar rüyası gören fırsatçılara müsaade etmedi. Bunların oyununa gelmedi.

Adıyaman, fırsatçıların oyununa gelmedi. Yere göğe sığdıramadıkları zatın, bugün adının anılmasını bile hazmedemiyorlar. Yenilginin faturasını tek bir kişiye kestiler. Cumhurbaşkanı adaylarının yanında kim varsa hepsini siyasetten diskalifiye ettiler. 14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti. CHP ve eski ortaklarının arkasındaki gürültünün ardı arkası kesilmedi. 6'lı masa bir proje yapıydı; CHP içindeki hesaplaşma, Bizans oyunlarını aratmıyor. CHP, her gün yeni skandal üretiyor. Siz bize sahip çıktınız, desteğinizi esirgemediniz. Biz de sizleri sahipsiz bırakmayacağız. Sizlerin umutlarını asla boşa çıkarmayacağız. Devletimizin tüm imkanlarını zorlama pahasına da olsa depremzede şehirlerimizi en kısa sürede yeniden ayağa kaldıracağız. Muhalefetin ne yaptığını, ne söylediğini, hangi yalanlara sarıldıklarını asla önemsemiyoruz. CHP yönetiminin ülkenin ve milletinin sorunlarına çözüm üretmek gibi bir derdi yoktur. Siyasi kariyer peşinde koşan kifayetsiz muhterislerdir. Milletimiz bunları çok iyi biliyor. Bunun için sadece işimize odaklanıyoruz. Asrın felaketini yaşamış şehirleri nasıl imar ve ihya ederiz, buna kafa yoruyoruz. Çiftçimizin, emeklimizin sorunlarını nasıl çözeriz, bununla uğraşıyoruz. Son dönemde üzerimize salınan terör örgütlerinin başını nasıl ezeriz, bunun mücadelesini veriyoruz. Terör örgütlerinin başını nasıl ezeriz bunun mücadelesini veriyoruz.

Bizim gündemimizde, milletimizi hedefleri ile hayallerini buluşturmak var. Gündemimizde vatandaşımızın canını yakan enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele var. Yalanla, iftirayla siyasetteki başarısızlıkları örtmenin hevesinde değiliz. 85 milyonun dertlerine derman olmanın peşindeyiz. Üzerimize salınan terör örgütlerinin başını ezme mücadelesini veriyoruz. Muhalefet gibi laf üstüne laf koymanın derdinde değiliz. Hizmet üretmenin, eser bırakmanın derdindeyiz. CHP gibi kapalı kapılar ardında terör örgütü uzantılarıyla DEM'lenmek yerine sözümüzü doğrudan millete söylüyoruz. Amaçlarımız arasında Türkiye'yi lider ülke yapmak var. Adıyaman-Çelikhan yolunun ihalesini 13 Mart tarihinde yapıyoruz. Seçim beyannamemizi adım adım hayata geçireceğiz. Sadece sorunlara odaklanan değil, şehirlerimizi 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuna hazırlayacak projelerle yola çıktık. Belediyecilikte AK Parti ve Cumhur İttifakı ile yarışabilecek hiçbir babayiğit yoktur. Hizmet ve eser siyasetinde bizimle aşık atacak kimse çıkmadı. Şehirlerimizin her anında, hep yanında olacak adaylara oy vereceğiz. Adıyaman'ın yine AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan yana olacağından şüphem yok.”

Kaynak : PHA

Haber Kaynak : PHA

Adıyaman Tanıtım Günleri için hazırlık toplantısı yapıldı

"Kütüphanelerdeyiz" etkinliğiyle öğrenciler, kütüphanelerde bilgi ve beceri kazanıyor

Türkiye’nin tanıtımında yeni dönem: Mini dizi stratejisi

TÜİK açıkladı: Türkiye’nin en pahalı şehri İstanbul

Yargıtay’dan Narin Güran cinayeti davasında kritik karar

Adıyaman Belediyesi’nden kreş projelerinde yeni aşama

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı: ‘Kilogram fiyatı 75 liranın üzerine çıkmayacak’

Yeni yılla birlikte akaryakıta ÖTV zammı yolda

5 bin sosyal konut için ilk kura Adıyaman’da çekildi

Karakuş Tümülüsü'nün aydınlatma açılışı gerçekleştirildi

Adıyaman’da kar alarmı: 29 Aralık–1 Ocak Arasında Yoğun Kar Bekleniyor

29 Aralık 2025 altın fiyatlarında son durum

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı ve TOKİ Başkanı Kura Çekimi için Adıyaman'da

Mustafa Alkayış’tan Adıyaman köylerine kapsamlı ziyaret

Kahta’da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Milletvekili İshak Şan’a Kahta'da vatandaşlarla buluştu

Milletvekili Özhan Adıyaman için 2026 yılı yatırım planlarını açıklandı

Milletvekili Alkayış, üniversiteli gençlerle buluştu

Adıyaman-Şanlıurfa yol ayrımında feci kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Erdemoğlu Holding Yeni Yıl İlanı

Son kura töreniyle Adıyaman’da 43 bin 366 konutun anahtar teslimi yapıldı

Tapu sahiplerine 1 Ocak 2026 uyarısı: Ücretler 2026 yılında artacak

500 bin Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura maratonu yarın Adıyaman’dan başlıyor

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar'dan elektriğe zam açıklaması

Bakan Yardımcısı Aydın’dan Terörsüz Türkiye Vurgusu

Asrın inşasında 455 bin konut tamamlandı, son anahtar teslim edildi

Adıyaman’da soğuk hava etkisini sürdürüyor

Besni’de ilkokul deposunda yangın

Besni’de iki ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı

Yükleniyor

Adıyaman’ın genç judocuları il seçmelerinde büyük başarı elde etti

Cenk Tosun’a Süper Lig’den üç talip: Fenerbahçe kariyeri bitiyor mu?

Besnili sporculardan kick boks şampiyonasında büyük başarı

A Milli Futbol Takımı’nın “play-off’taki muhtemel rakipleri belli oldu

Adıyaman Kick Boks Şampiyonasına ev sahipliği yaptı

Türkiye Bulgaristan’ı 2-0 yendi, play-off hakkı kazandı

Filenin Sultanları Şampiyon: İslami Dayanışma Oyunları’nda altın madalya

Besni Gençlik Spor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı 2. Etap müsabakaları için Sivas'ta

'Hakemlerin bahis oynadığı’ iddialarına soruşturma: 12 ilde 21 şüpheliye gözaltı kararı

Kahta 02 Spor, Kasımpaşa’yı 3-1 yenerek tarih yazdı

Kahta’da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Adıyaman-Şanlıurfa yol ayrımında feci kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı

81 ilde sahte ve kaçak alkol operasyonu!

Adıyaman’da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı

Adıyaman’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Besni’de yüksekten düşen işçi yaralandı

BESNİ’DE BAŞINA KERESTE DÜŞEN İŞÇİ AĞIR YARALANDI

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’nde Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı yapıldı

BESNİ’DE TAKLA ATAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Milletvekili İshak Şan’a Kahta'da vatandaşlarla buluştu

Alkayış: ‘Kadın kollarımızın sahadaki çalışmasını başka partilerin ana kadroları yapamaz’

MHP İl Başkanı Ali Önat: ‘Liderimiz Devlet Bahçeli Kırmızı Çizgimizdir’

Milletvekili Alkayış: ‘Bugün Teslim Edilen Konutlar Verilen Sözün Tescilidir’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine Sonrası Sert Mesajlar

AK Parti Milletvekili Özhan: ‘AK Parti, Milletimizin Güveninin ve İstikrarın Adıdır’

Milletvekili Alkayış: ‘3 Kasım, Millet Egemenliğinin Tam Olarak Gerçekleştiği Gündür’

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Çadır: ‘Bu kutlu davanın bir neferi olmaktan onur duyuyorum’

Alkayış: ‘Sivil ve kuşatıcı bir anayasa, Türkiye’nin ortak iradesi ve beklentisidir’

TBMM’de yeni yasama yılı: Grup toplantıları başlıyor, ilk konuşmayı Bahçeli yapacak

TÜİK açıkladı: Türkiye’nin en pahalı şehri İstanbul

Yargıtay’dan Narin Güran cinayeti davasında kritik karar

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı: ‘Kilogram fiyatı 75 liranın üzerine çıkmayacak’

5 bin sosyal konut için ilk kura Adıyaman’da çekildi

Adıyaman’da kar alarmı: 29 Aralık–1 Ocak Arasında Yoğun Kar Bekleniyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı ve TOKİ Başkanı Kura Çekimi için Adıyaman'da

Mustafa Alkayış’tan Adıyaman köylerine kapsamlı ziyaret

Milletvekili Özhan Adıyaman için 2026 yılı yatırım planlarını açıklandı

Milletvekili Alkayış, üniversiteli gençlerle buluştu

Erdemoğlu Holding Yeni Yıl İlanı

Besni'de vefat edenler 24.12.2025

Besni'de vefat edenler 20.12.2025

Besni'de vefat edenler 15.12.2025

Besni'de vefat edenler 09.12.2025

Besni'de vefat edenler 06.12.2025

Besni'de vefat edenler 19.11.2025

Besni'de vefat edenler 17.11.2025

Besni'de vefat edenler 08.11.2025

Besni'de vefat edenler 02.11.2025

Besni'de vefat edenler 30.10.2025

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9