-
BIST 100
16329,14%0,47
-
DOLAR
44,21% 0,06
-
EURO
51,18% 0,30
-
GRAM ALTIN
7097,78% -0,20
-
Ç. ALTIN
11568,92% -0,16
AK Partili Kablan’dan 'Cumhuriyet Panayırına' davet
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Faruk Bülent Kablan, Cumhuriyetin 101. Yılı dolasıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Açıklamasının başında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Adıyaman’da düzenlenen ‘Cumhuriyet Panayırı’ ile ilgili bilgi veren Başkan Kablan “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız Adıyaman’ımıza son derece anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. 27-28-29 Ekim tarihlerinde Eğri Çayı Parkında ‘Cumhuriyet Panayırı’ etkinliği kapsamında vatandaşlarımızın motivasyonunu yükseltmek, hayatın devam ettiğini göstermek amacıyla, panayır coşkusuyla Cumhuriyet ruhunun buluştuğu bir program silsilesi gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliğimizde söyleşiler, atölyeler, çocuk tiyatro oyunları, VR deneyim alanları yer alacaktır. Yine bu etkinliğimizde birbirinden kıymetli misafirlerimiz de olacaktır. Kıymetli sanatçılarımızdan Talha Bora Öge Nam-ı Diğer Gölge beyfendi ile Psikoloji, Sosyoloji ve Çocuk Gelişimi alanlarında uzman olan değerli yazarlarımızdan Hatice Kübra Tongar hanımefendinin katılımları Cumhuriyet Panayırımıza ayrı bir renk katacak, Cumhuriyet Bayramı'nın ruhuna yakışır bir şekilde kutlamaları gerçekleştiriyor olacağız. 3 gün boyunca dolu dolu Cumhuriyet coşkusunu yaşayacağımız bu etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz."dedi.
Mesajının devamında Türkiye Cumhuriyeti’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her zamankinden daha güçlü, daha kararlı bir ülke olduğunu ifade eden Başkan Kablan “İnanıyorum ki içinde bulunduğumuz bu gururu Cumhuriyetimizin 101. yılında olduğu gibi çok daha güçlü bir şekilde, 100. Yılını kutlayacağımız 2024 yılında da büyük hedeflerimiz ve ideallerimiz doğrultusunda yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Yine bu anlamlı günde aynı zamanda ‘Türkiye Yüzyılı’ idealinde hedeflerimize ulaşma ve geleceğe doğru yolumuza Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devam edeceğiz inşallah” ifadelerine yer verdi.
Şehrin dört bir yanında kutlamaların olacağını ifade eden AK Parti İl Başkanı Faruk Bülent Kablan şunları söyledi:
“Aziz milletimiz, 101 yıldır yaşadığı buhranlar, acılar, darbeler, terör olayları ve işgal girişimlerine rağmen Cumhuriyetimize ve tarihimizin derinliklerinden bugünlere köklü bir gelenekle ulaşan milli emanetlerimize; her türlü şart ve koşulda sahip çıkmıştır ve sahip çıkmaya devam etmektedir. Bugün bu anlayış ile Cumhuriyetimizi bize emanet eden şehit ve gazilerimizin vuslat bulduğu kutlu ruhtan aldığımız ilham ile Cumhuriyetimizin 101. Yıl gururunu hep birlikte paylaşıyoruz. 6 Şubat depreminden en çok etkilenen illerin başında gelen Adıyaman’ımızda merkez ile birlikte 8 ilçemizde, şehrimizin dört bir köşesinde, konteyner kentlerimizde Cumhuriyetimizin 101. Yılının anlamına binaen hazırlanan etkinliklerle en güzel şekilde kutluyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz vatanımız için Hakk’a yürüyen tüm şehitlerimizi saygı, minnet, rahmet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”
Adıyaman’da 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 111. yılı anıldı - Videolu Haber
Ramazan Bayramı’nda Çocukların Beslenmesine Dikkat
18 Mart'ın Kaçıncı Yılı? Çanakkale Zaferi'nin anlam ve önemi nedir?
Malatya’da 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı
Ressam Bünyamin Ağbal Sanko Sanat Galerisi’nde Sergi Açtı
Balkan Türkleri için stratejik dönüşüm: "Artık sadece mirasçı değil, kurucu aktörüz!
Adıyaman’da uyuşturucu alarmı: ‘Gençler göz göre göre kaybediliyor’
18 Mart 2026 Gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar?
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'dan 18 Mart Mesajı
Adıyaman bayramı yağışlı geçirecek!
Adıyaman Belediyesi’nden ‘Halk Kart’ desteği
Adıyaman İl Sağlık Müdürü Şirik’ten bayramda beslenme uyarısı
Adıyaman Barosu ve avukatlardan Av. Hüseyin Can Güzel’e destek açıklaması - Videolu Haber
Başkan Şevket Gürsoy’dan Mustafa Uslu’ya teşekkür mesajı
Trump’tan İran açıklaması: ‘Savaş yakında bitecek’
Adıyaman Emek ve Demokrasi Platformu’ndan Halepçe Katliamı’na yönelik anma programı - Videolu Haber
Adıyaman Valisi Osman Varol, iş arayan vatandaşları kabul etti
Adıyaman’da içme suyu altyapısı modern hatlarla yenileniyor - Videolu Haber
ASAL Araştırma: İmamoğlu olmazsa Mansur Yavaş, CHP seçmeninin aday tercihinde birinci sırada
Adıyaman Üniversitesi’nin 20. yıl dönümü
Adıyaman Belediyesi ‘Sosyal Destek Kartı’ iddialarına yanıt verdi: ‘Yardımlar düşürülmedi, artırıldı’
Başkan Sadıkoğlu’ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı
Başkan Hallaç’tan Kahta’da bozulan yollarla ilgili açıklama
Adıyaman’da Kent Meydanı’nda Kadir Gecesi programı düzenlendi - Videolu Haber
Vali Osman Varol vatandaşlarla bir araya geldi
Akaryakıta bir zam daha! Tabela bu gece değişiyor
Prof. Dr. Mehmet Şirik: ‘Yaşlılar toplumun aktif parçası olmalı’
Adıyaman Üniversitesi ve İpekyolu Ajansı’ndan kadın çiftçilere eğitim
Vali Osman Varol şehit aileleriyle iftarda buluştu
Adıyaman’da iş insanı Hasan Tepe, yaklaşık 105 kişilik grupla Anahtar Parti’ye katıldı - Videolu Haber
Yükleniyor



