-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Adıyaman FK taraftarlarına ceza yağdı
ADIYAMAN (PHA) - Mustafa REŞBER - Adıyaman Futbol Kulübü taraftarlarına 11 Şubat 2024 tarihinde Kahta İlçe Stadı'nda oynanan müsabakadan dolayı ceza yağdı.
Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig. Beyaz Grup'ta mücadele eden Adıyaman Futbol Kulübü, aldığı kötü sonuçlara ve amatörce yönetim şekline rağmen bir gün olsun yalnız bırakılmadı. İç saha ve deplasman karşılaşmalarında dahi takımın arkasından giden Sarı Yeşilli taraftarlar, 11 Şubat 2024 tarihinde Kahta İlçe Stadında oynanan Adıyaman FK - Nazilli Belediyespor karşılaşması esnasında hakemin kötü yönetimi dolayısıyla toplu protesto sağlamıştı. Gerçekleştirilen protesto sonrası taraftarların bir kısmı 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun maddeleri gereğince cezalandırılmıştı. Alınan ceza ile beraber taraftarlar müsabakalardan men edilmişti. Kulüp yönetimi ve Başkan Aybak tarafından yalnız bırakılan taraftarlar yaşanan bu duruma rağmen yine de desteğini takıma karşı eksiltmedi. Sezon sonu küme düşen Adıyaman Futbol Kulübünde taraftarlara gelen cezalar bu kadarıyla da sınırlı kalmadı. Geçtiğimiz günlerde Kahta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ceza alan taraftarlara yönelik para cezası tebliği yapıldı.
Alınan cezalara rağmen şu ana kadar kulüp tarafından taraftarlara yönelik herhangi bir adım atılmaması, yönetim ve taraftar arasındaki kopukluğun bir göstergesi haline gelmiş durumda. Yönetime geldiği günden bu güne kadar Adıyaman’da bulunan taraftar grupları arasında birlik sağlamak yerine daha çok dağıtmaya yönelik hamlelerde bulunan Başkan Aybak taraftarların aldığı cezadan haberdar mı?
Adıyaman FK Şehr-i Yaman Taraftarlar Derneği sosyal medya hesabından alınan cezalara yönelik yapılan açıklamada; “Bu olayların takipçisi olacağız diyen beyefendilere duyurulur. Sahipsiz Memleket dememizdeki amacı umarım şimdi anlamışsınızdır. Bu olayın böyle rakip takımın ceza almadan kapatılması demek şehrimizin yöneticilerinin ne kadar pasif ve aciz olduğu demektir. Kusura bakmayın ama her zaman ki gibi bizi yine yalnız bıraktınız ve her zaman ki gibi yine sınıfta kaldınız. Adıyaman’ın tek sosyal faaliyeti olan takımımıza Nazilli Belediye maçındaki sözde olaylardan dolayı grup yöneticilerimize para cezası geldi. Diğer deprem bölgelerine elindeki tüm imkanları sunan TFF sahipsizliğimizi fırsat bulup cezayı kesti. Adıyaman Futbol Kulübünün bulunduğu ligi bile bilmeyen Adıyaman İl Protokolü ile daha çok ezileceğiz.” İfadelerine yer verdiler.
Kaynak : PHA
Kilis Valisi Gaziantepli yatırımcıları OSB’ye davet etti
İbrahim Halil Aydın: ‘Tıp Bayramı aynı zamanda mücadele günüdür’ - Videolu Haber
Sağlık-Sen Adıyaman’dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Hasan Aytemir: 'Sağlık emekçileri daha çok çalıştırılıp daha az ücret alıyor'
Eski Bakan Yardımcısı Niyazi Acar Yargıtay üyesi oldu
Adıyaman’da depremde yıkılan Saitağa Camii yeniden ibadete açıldı
Serebral Palsili Bireyler İftar yemeğinde bir araya geldi
Ali Babacan’dan Türkiye’nin barış ve diplomasi vurgusu ve ekonomik eleştiriler
Dr. İsmail Tosun: ‘14 Mart: Tıbbiyeli Hikmet’in Ruhundan Konteynerlerin Karanlığına’
Milletvekili Resul Kurt’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Vali Osman Varol'un 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Dr. Abdulcelil Alpkıray, Kahta’da hemşehrileriyle buluştu
Emeklilerin ikramiye ödemeleri başladı
Adıyamanlılara hafta sonu uyarısı: Yağış geliyor
Adıyaman’da engelli bireyler için iftar programı düzenlendi
Adıyaman Tabip Odası Başkanı Yavuz: ‘Sağlık sistemi hekimleri ve sağlık çalışanlarını tüketiyor’
Nihat Çelik: ‘Türk ve kürt arasına fitne sokmak bölgeyi zayıflatır’
Adıyaman’da 14 Mart Cumartesi günü İftar, Teravih, Sahur vakti ne zaman?
14 Mart Cumartesi altın fiyatları güncellendi
İndere’de Sosyal Tesisin temeli atılıyor: Vali Varol incelemelerde bulundu
Prof. Dr. Mehmet Şirik’ten 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
İndere Yaşam Alanı’nda sosyal tesislerin inşaatı başladı
Sümerevler Mahallesi’nde altyapı yenilendi: Üstyapı bayrama kadar tamamlanacak - Videolu Haber
Hayırsever Sümeyye Şafak’tan Adıyaman’da K-1 Konteyner Kent’te Ramazan yardımı - Videolu Haber
Fidan Karakuş: ‘Fedakar sağlık çalışanları hak ettikleri şartlara kavuşmalı’
Tarihçi ve yazar İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Adıyaman’da Dünya Kudüs Günü’nde basın açıklaması yapıldı
Şehit aileleri ve gaziler iftar programında bir araya geldi
Genç Nesiller Derneği’nden 'gençlik ve proje' odaklı iftar buluşması - Videolu Haber
Kahta’da sosyal sorumluluk projesi: ‘Bir sınıf, bir aile’
Yükleniyor



