Tarih: 03.06.2019 15:35

Zengi’den Mahalle Halkına Teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

“Vatandaşlarımızın talebiyle bu yola çıktım”

Eşi Aydın Zengi’nin vefatının ardından adaylığından seçim gününe kadar olan süreci gazetemizle paylaşan Meltem Zengi; “31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde eşim Aydın Zengi, çok istediği muhtarlık seçimini büyük bir farkla kazanmıştı.

Ancak geçirdiği elim trafik kazası sonucu mazbatasını alamadan hayatını kaybetti. Bundan sonraki süreçte ise vatandaşlarımızdan muhtarlığa benim aday olmamın doğru olacağı düşüncelerini aldım. Bende vatandaşlarımızın talebi üzerine bu yola çıktım” diye konuştu.

“Herkese teşekkür ediyorum”

Yüksek Seçim Kurulunun yeniden tekrarlanmasına karar verdiği Yeni Besni Mahallesi Muhtarlık seçimini kazanan Meltem Zengi şöyle devam etti; “daha sonraki süreçte Yüksek Seçim Kurulu mahallemizde seçimin tekrarlanmasına karar vermişti.

Benimle birlikte 4 adayın olduğu seçimi önce Allah’ın izniyle sonra da vatandaşlarımızın desteğiyle kazandım. Bu süreçte benden desteklerini esirgemeyen Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine, mahalle ve köy muhtarlarımız ile tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Eşimin emanetine gözüm gibi bakacağım”

Bu muhtarlığı eşi Aydın Zengi’nin bir emaneti olarak gördüğünü dile getiren Zengi; “Bilindiği üzere bu muhtarlığı eşimin bir emaneti olarak gördüğümü daha önceleri de dile getirmişti. O bu muhtarlığı çok istemişti ancak ömrü yetmedi. Şimdi ondan kalan bu emanete gözüm gibi bakacağım.

Mahalle sakinlerimizin gözü arkada kalmasın, onların ve mahallemizin tüm sıkıntılarıyla her zaman yakından ilgilenip çözüme kavuşturma noktasında hep gayret ve çaba içerisinde olacağım. En kısa zamanda mahallemizdeki sorunları tespit edip çalışmalarına başlayacağım” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —