Tarih: 10.03.2017 10:36

YGS Sınavı Öncesi Öğrencilere Davullu Zurnalı Moral Etkinliği

Facebook Twitter Linked-in

Besni İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 12 Mart Pazar günü yapılacak olan YGS Sınavı öncesi 12. Sınıf öğrencilerine yönelik moral ve motivasyonlarının artması için etkinlik düzenlendi.

Öğrencilerin moral ve motivasyonlarının artması için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Okul Müdürü Mustafa Ocakçı şunları kaydetti; “Besni İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bu sene 12. Sınıf öğrencilerimiz 12 Mart 2017 Pazar günü sınava girecekler. YGS sınavı öncesinde 12. Sınıf öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarının biraz daha yükseltilmesi adına okulumuzda davullu zurnalı bir etkinlik tertip ettik.

Ümit ederiz ki bir yıl boyunca çalışan bu öğrencilerimizin hem sınav stresi hem de ders çalışmanın vermiş olduğu bir yorgunluğun bir nebze olsun atılabilmesi adına öğretmen arkadaşlarımızın ve bizlerin de katılımıyla böyle bir eğlence tertip ederek öğrencilerimize faydalı olmaya çalıştık.

Bu küçük çaplı etkinliğimiz çocuklarımızın sınav öncesi moral ve motivasyonlarına katkıda bulunur diye temenni ediyoruz.

Şimdiden sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyor,  inşallah YGS Sınavı sonrasında da hepsinden güzel neticeler bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —