Tarih: 03.08.2016 09:46

Yaz Spor Okulu Çalışmalarına Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Besni Belediyesi bünyesinde 14 branşta açılan yaz kurslarından Futbol Yaz Kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı İbrahim Öztürk çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Başkan Öztürk, öğrencilere nasihatlerde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Öztürk, çocukların biraz olsun teknolojinin zararlarından kurtulmaları için bu kursların etkisinin fazla olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu; “Şimdi biz yaz spor okulunu niye yapıyoruz?  Biz yaz spor okulunu sağlıklı bir nesil yetişsin         diye yapıyoruz.

Hepinizin telefonlarında aşağı yukarı facebook gibi sosyal medya hesapları vardır. Mümkün olduğunca telefonlarınızı lazım olduğu için kullanın. Bu tür şeyler sizi ileriye götürüp de kontrolden çıkarak durumda olmasın.

Besni Belediyesi olarak 14 branşta yaz spor okulu açtık. Bunun içerisinde yüzme, basketbol, futbol, Muay Thai ve daha birçok spor dalı var. Bizim çocuklarımız daha sağlıklı bir ortamda yetişsinler diye istiyoruz bunları. Sizlerinde özellikle internetle, telefonlarla meşgul olmanız yerine sporla meşgul olmanızı sağlayarak sizlerin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmenizi istiyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —