Tarih: 24.09.2024 18:00

VALİ VAROL BESNİ’DE MUHTARLARI DİNLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen değerlendirme toplantısına Vali Osman Varol ve Milletvekili Hüseyin Özhan’ın yanı sıra Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Reşit Alkan, İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Arıcılar, İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, kurum ve daire amirleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ile AFAD yetkilileri katıldı.

Toplantının başında konuşan Adıyaman Valisi Osman Varol, talep ve sorunların yerinde tespit edilmesi, yapılacak ve yapılması planlanan çalışmaların muhtarlar ile birlikte değerlendirilmesi kapsamında düzenlenen toplantının hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan ise; “Gerçekten valiliğimizin organize ettiği bu toplantı çok anlamlı. Somut konularda sorunlarını çok rahat bir şekilde konuşabiliriz diğer konularda ise sorunları çözme noktasında ilerleyeceğiz. Şimdiden toplantının Besni’miz için hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra merkez ve köy muhtarlar söz alarak mahalle ve köyleri ile ilgili okul, cami, yol, kilitli parke, altyapı gibi talep ve sorunlarını dile getirirken Vali Varol ise belirtilen konularla ilgili gerekli birim amirlerine notlar aldırdı. Varol talep ve sorunların çözüme kavuşması için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Karşılıklı fikir ve görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —