Tarih: 06.07.2021 17:39

VAKA SAYILARINDA EN İYİ İL ADIYAMAN OLDU

Facebook Twitter Linked-in

ŞUANA KADAR 292 BİN KİŞİ AŞILANDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illere göre haftalık vaka sayılarının bulunduğu yeni risk haritasını açıkladı. Mayıs ayından bu yana düşüşe geçen vaka sayıları 26 Haziran-2 Temmuz tarihlerini kapsayan yeni haritada da düşüş eğilimini sürdürdü. Bir önceki hafta Adıyaman genelinde vaka sayıları yüz bin kişide 6 seviyelerinde iken bu hafta bu sayı 4,27’lere geriledi.

Aşı çalışmalarının da devam ettiği Adıyaman’da şu ana kadar 292 bin 385 kişi aşılanırken düşüş eğilimini sürdüren vaka sayıları nedeniyle Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Adıyamanlılara uyarılarda bulundu.

Vali Çuhadar paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Kovid-19 vaka sayılarında haftalık 100 bin kişiye 4,27 vaka sayısıyla Adıyaman’ımız en iyi vilayet, vaka sayısı en çok azalan 7’inci vilayet olmayı başardı. Sağlık Bakanlığı verilerine göre vaka sayısında 1. İl olmamızda emek harcayan sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyor, vatandaşlarımıza kurallara uymaları ve aşılarını olmaları hususunda özen göstermelerini rica ediyorum. Bu durumun sürdürülebilmesi aşılanmamıza ve kurallara uygun şekilde hareket etmemize bağlı, sağlıkla kalın, Allah’a emanet olun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —