Tarih: 04.06.2015 20:18

Tutuş, Besni, Gölbaşı, Tut İlçelerinin Mantığı ve İradesi Ak Parti Diyecektir

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti milletvekili adayı İclal Yalçın Tutuş,”7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Türkiye’nin dönüm noktasıdır. Ülkemizi karanlık günlere götürmek isteyen şer odaklarına müsaade etmemeliyiz. Eski Türkiye özlemiyle yanıp tutuşan terör örgütleri, rant düşkünleri, kargaşa ortamından yararlanan çıkar sahipleri ellerini ovuşturup bekliyorlar. İnsanımız buna meydan vermeyecektir.”dedi. İclal Yalçın Tutuş,” 2007 Genel seçimlerinde de söylemiştim, CHP’nin adayını göndermeniz Besni, Gölbaşı, Tut ilçelerine ve ilimize bir fayda getirmeyecektir, diye. Nitekim o dönemde CHP’den vekil olarak giden arkadaşın muhalefet sırasına vekil sayısı kazandırmaktan başka bir şey yapamadığını gördük. Oysa o dönemde ben seçilmiş olsaydım Besni, Gölbaşı, Tut ilçelerini temsil eden iki Besnili iktidar partisi vekili olacaktı. O zaman kısmet olmadı, Besnili bir vekil gönderebilmiştik. Ama bu dönem vatandaşlarımız, Besnili hemşerilerini yalnız bırakmayacaktır.”dedi.

AK Parti milletvekili adayı İclal Yalçın Tutuş,7 Haziran 2015 genel seçimlerinin Yeni Türkiye’nin ikinci yarısının başlangıcı olduğunu söyleyerek ilimiz için de bu dönemin diğer dönemlerden daha farklı ve önemli olduğunu belirtti.

Tutuş,”Bu seçim dönemi özellikle Ak Parti 5.sıra adayının çıkması “Besni, Gölbaşı, Tut” ilçeleri için ayrıca önemlidir. Hem bir ilki gerçekleştirip beş vekil çıkarmış olacağız hem de bu ilçelerimiz hemşerilerini iktidar partisinden Meclis’e gönderecekler. Sayın Kılıçdaroğlu bile Ak Parti’nin 330 milletvekili olacağını beyan ediyor. Adıyaman’da Ak Parti dışındaki partilerin vekil çıkarması demek muhalefet sıralarına vekil kazandırmak olacaktır. Kaldı ki HDP’nin de Parti olarak seçime girmesiyle CHP’nin vekil çıkarması mümkün gözükmüyor. Ayrıca önemli bir husus da ilimiz terör istemiyor; gençlerini kandırıp sokağa dökecek partileri, oluşumları hiçbir zaman tasvip etmemiştir, etmeyecektir. Onun için Besni, Gölbaşı, Tut ilçelerinin sağduyulu seçmenlerinin mantığı ve iradesi Ak Parti diyecektir. Vatandaşlarımızdan edindiğim izlenim, onlar bir hemşerilerini Meclis’te görmek istiyorlar. Doğrusu da bu olacak inşallah. Ben de Allah nasip eder seçilirsem hemşerilerime hizmet etmekten onur duyacağım.”dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —