Tarih: 24.07.2024 09:30

Tercih maratonu başlıyor…

Facebook Twitter Linked-in

25 Temmuz’da başlayacak olan tercih maratonu 2 Ağustos’a kadar devam edecek. Bu süreçte Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Mühendislik Fakültesi de sağladığı imkânlarla öğrencilere geleceğin kapılarını açıyor. Tercihini Besni’den yana kullanan öğrencilere burs, staj ve iş imkânı sunan Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Mühendislik Fakültesi yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerini bekliyor.

EBELİK VE HEMŞİRELİK BÖLÜMLERİ DAHİL 105 KONTENJAN AYRILDI

Üniversite eğitimi alma hayali kuran milyonlarca öğrenci tercihlerini yapmaya başlıyor. Hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi tarafından yapılarak Besni Eğitimine sunulan Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Mühendislik Fakültesi, öğrencilere sağladığı imkanlarla bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Açıklanan YKS sınavının ardından milyonlarca öğrenci 25 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında tercihlerini yapacak.

Bu kapsamda ÖSYM tercih listesinde Adıyaman Üniversitesine bağlı Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nde Tekstil Bölümüne 10, İşletme Bölümüne 35, Hemşirelik Bölümüne alınacak 30, Ebelik Bölümüne ise 30 öğrenci kontenjanı açıldı. Başvurmak isteyen öğrenciler detayları ÖSYM’nin resmi internet sitesinden takip edebilecek.

BURS, STAJ VE İŞ İMKÂNI 

ÖSYM´nin tercih takvimi 2 Ağustos’ta sona erecek. Bu süre içinde öğrencilerin Besni´deki Tekstil, İşletme, hemşirelik ve ebelik bölümlerini tercih etmeleri için Besnili ailelere de büyük görev düşüyor. Başta eğitim olmak üzere Besni’mizin geleceğine ışık tutacak olan Fakültemizin sürekliliği için Besni ve Besni dışında yaşayan hemşerilerimizin çocuklarına tercihleri sırasında fakültemizi ilk sıralarda göz önüne aldırması gerekiyor. Besni eğitimine büyük katkılar sunan Erdemoğlu ailesi bu bölümleri tercih edecek öğrencilere burs, staj ve iş imkanı sunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —