Tarih: 23.04.2015 18:45

Tabak; Herhangi Bir Parti Ayrımı Gözetmiyoruz!

Facebook Twitter Linked-in

Seçim sürecini değerlendiren Tabak, gazetemize yaptığı açıklamada; “Bu seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi birinci sıra adayı olarak karşınıza geldim. Diğer partilerin Besni, Gölbaşı ve Tut yani Adıyaman’ın batı yakasını adaysız bırakması bu bölgelerden hiçbir adayın gösterilmemesi Besni, Gölbaşı ve Tut’lu hemşerilerimin beni bir kardeşleri olarak görmesi ve birinci sırada değerlendirmeleri bizim önümüzü çok açtı.

Bir bakıma da bölge için şans oldu, aksi takdirde diğer partilerin bölgeyi görmezden gelmesi bu bölgeyi de sahipsiz bırakacaktı. Biz partimizin milletvekili olarak bu bölgeye sahip çıkacağız.

2007’de de aday olmuştuk, o dönemde 2. Sırada çok iyi bir çalışma yapmıştık o çalışmanın sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi o günün şartlarında bölgede iyi bir sonuç almıştı. O zaman ki çalışmalarımızı takdir eden hemşerilerimiz siyasete çok duyarlı ve bilinçli oldukları için o dönemden bugüne kadar da bizim hizmetlerimizi, buradaki çalışmamızı, emeğimizi değerlendirme şansına sahip olduklarından dolayı bu seçimde de birinci olduk. Birinci sıra adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu bölgede ki tek adayıyız. Sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil bölgede ki bütün partilerin tek adayıyız. Bunu iyi değerlendireceğiz.

Sahip Çıkılmak İstiyoruz!

Burada tabi sahip çıkılmak istiyoruz, bölge milletvekilsiz, adaysız, isimsiz kalmamalı. Onun için el birliğiyle tek vücut ve tek adayın etrafında toplanıp bu bölgenin, Besni’nin eski günlerde ki gibi tüm Türkiye siyasetinde ki önemli yerini hatırlatmak,  gereken dersi ve mesajı vermemiz gerekiyor. Şimdiden bize sahip çıkacak tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.

Herhangi Bir Parti Ayrımı Gözetmiyoruz!

Herhangi bir parti ayrımı gözetmiyoruz. Bizim için bu bölgede önemli olan hemşerilerimizin sahipsiz, doktorsuz, vekilsiz, adaysız kalmamalarıdır. Bundan sonra da bu gölgenin yüzünü ağartacak, gelişimine katkı sağlayacak tüm partili, partisiz hemşerilerimizle omuz omuza çalışmamıza yardım edebilecek bir vekillik süreci yaşarız ve yüzümüzün akıyla da bu seçimden çıkmak isteriz. Şimdiden bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Görünen şu ki bu seçim diğer partinin aday göstermemesi sonucu Cumhuriyet Halk Partisi için evet-hayır oylamasına yani referandum havasına dönecek. Biz bölgemizi çok iyi biliyoruz ve sorunların çözümü noktasında elimizden gayreti göstereceğiz. Adıyaman merkez ve ilçelerini ayrı tutup ötekileştirmeyen bir siyaset anlayışımız var.  Bizim için Adıyaman bir bütündür.

Geçmiş dönemde diğer partilere oy veren kardeşlerimizde elbette ki var. Biz onların da haklarını sahiplenerek bölgemizin kalkınması için her şeyi yapacağız. Bu bölge vekilsiz ve sahipsiz kalmayacaktır.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —