Tarih: 26.10.2014 22:53

Süleyman Karabaş, AK Parti İlçe Başkanlığına Adayım

Facebook Twitter Linked-in

Konu hakkında gazetemize açıklamada bulunan Süleyman Karabaş şu ifadelere yer verdi. “1 Kasım- 31 Aralık 2014 tarihleri arasında yapılacak olan Ak Parti Besni İlçe Kongresinde kurucusu olduğum partimin Besni ilçe başkanlığına adayım.

Partimizin bayrağını Besni’de daha yukarılara taşımak için aday oldum. Hedefimiz partimize gönül vermiş samimi insanları partimiz çatısı altında toplamaktır. Besni’de ilkeli, dürüst, seviyeli bir siyaset için adayım.  İlçemizin sorunlarının daha hızlı daha etlikli çözümü noktasında bu davaya gönül vermiş kardeşlerimin desteği ile adaylığımı açıklıyorum.

Türkiye’de 12 yıldan beri iktidar olmuş fakat Besni’de Ak Parti misyonunu Besni halkına anlatamamış, halktan uzak, hizmetten uzak bir anlayış sergilenmiştir. Biz bu anlayışın yerine parti misyonunu halka en iyi şekilde anlatıp, partimizi yerelde de iktidar yapmaktır. Besnimizin iktidar gücümüze rağmen halen Gölbaşı yolu, Adıyaman yolu, Sofraz hastane yolu yapılmamıştır. Bu yolları yama yaparak siyaset ve hizmet yapılamaz. Yol yaptım diyerek Besni halkına yutturamazsınız. Besni’de Ak Partide ki bu yönetim anlayışı Besni’nin sorunlarına ilaç olamamıştır.

Mevcut hastanemizde giderek azalan doktor sayısı vardır. Hastanede olan bu eksiklik hem görev yapan doktor kardeşlerimizin hastayla iletişimini etkilemekte hem de Besnili hemşerilerimizi sıkıntıya sokmaktadır.

Biz bu sıkıntılardan dolayı büyük üzüntü duymaktayız. Besnimiz bu sıkıntılara layık değildir. Besnimiz modern hizmete doymuş, istihdamın olduğu, esnafıyla, çiftçisiyle, halkıyla, memuruyla huzurlu ve barışık olduğu bir Besni olmalıdır.

 Allah nasip ederse bu vesileyle değerli Ak Partili delegelerimizin partimizin ve Besni’nin geleceği için oylarına talibim. Kurduğumuz yönetim ilkeli, dirayetli, kendine güvenen, halkla iç içe olan onurlu bir yönetim olacaktır. Bizim kimsenin işiyle, makamıyla işimiz olmaz. Önceliğimiz liyakattir. Ak Partiye oy vermedi, diye kimseyi yargılamaya hakkımız yok, suçu Ak Partiyi şuan yönetenler kendinde aramalıdır. Çünkü halka kendini ve Ak Partinin misyonunu anlatamamıştır. Çünkü herkes potansiyel Ak Partilidir. Halkın sevgisini kazanmak lazımdır. Ak Partiyi Besni’de de iktidar yapacağız inşallah.  Saygılarımla.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —