Tarih: 15.02.2018 10:45

Şehitlerimiz ve 2. Abdulhamid için Mevlid-i Şerif Okutulacak

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Besni İlçe Temsilciliği Afrin’de şehit olan askerlerimiz ve Osmanlı Devleti’nin 34. Padişahı Sultan 2.Abdulhamid Han’ın ölümünün 100. Yıldönümü dolayısıyla 15 Şubat 2018 Perşembe günü (Yarın) Yatsı Namazından sonra Hacı Reşit Camii’nde Mevlid-i Şerif okutacak.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Besni İlçe Temsilcisi Mahmut Demir konu açıklamada “ Sultan 2. Abdulhamid üstün zekası ve devlet yönetimindeki dehası ile bunalımlı bir dönemde uzun sayılabilecek bir süre içinde Osmanlı Devleti’nin 34. Padişahı ve Müslümanların 113. Halifesi olarak devletini ve vatan topraklarını emperyalist güçlerin tuzaklarına karşı başarıyla yönetmiş bir sultandır.

Onun tarihte medeniyetimizden emanet alarak milletimize yüklediği var olma azmi bugün dimağlarımızda tazedir. Bugün millet olarak aynı emperyalist odakların türlü tuzaklarıyla coğrafyamızda var olma mücadelesi vermekteyiz.

Bu bağlamda emperyalist odakların terör ve işgallerle kana boyadığı coğrafyamızda her gün canfeda şehitlerimizin haberlerini almaktayız.  

Şehitlerimizin canlarını feda ettiği her bir mukaddesat uğruna diri bir ruhla sırada olduğumuzu haykırarak bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Bu vesile ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Besni İlçe Temsilciliği olarak Yarın Yatsı Namazından sonra Osmanlı Devleti’nin 34. Padişahı Sultan 2.Abdulhamid Han ve Afrin’de şehit olan askerlerimiz için Mevlid-i Şerif okutacağız. Tüm Halkımızın katılımını bekliyoruz. “




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —