Tarih: 22.03.2014 22:54

Saadet Partisi nin Adayı Öztürk ten Eğitim Bir-Sen e Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Besni Belediye Başkan Adayı İbrahim Öztürk ve beraberindeki heyet Eğitim Bir-Sen Besni Temsilciliğinde sendika üyeleri İle bir araya geldi.


Öztürk, Eğitim Bir-Sen’in genelde Türkiye ve özelde Besni için öneminden bahsetti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İbrahim Öztürk, projelerinden bahsederek Eğitim Bir-Sen camiasının desteklerini beklediğini söyledi. Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Besni Başkanı Mahmut Akçaay, ziyaret dolayısıyla çok memnun kaldığını ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İbrahim Öztürk’e başarı dileklerini iletti.


Bir süre öğretmenlerle mesleki ve sendikal sorunları konuşan Öztürk, daha sonra projelerini ve hedeflerini anlatarak gündemdeki önemli konulara değindi.


Saadet Partisi Besni Belediye Başkan Adayı Öztürk; “Besni’de Eşit hizmet ve Temiz siyaset parolasıyla 23 Proje ortaya koyduk. Bu büyük projelerden ikisi “Erkenek Suyu” ve “Besnipark ” ,’’ Sugözü Tabiat Parkı’’ Bunların yanında bir çok makul projelerimiz ve hizmetlerimiz var. Her mahalleye spor alanı ve etüd eğitim merkezi projesi,  yöresel ürünler şire pazarı otantik çarşı, derelerin ıslahı, üniversite öğrencilerine ve ev hanımlarına ek gelir sağlanması, güvenli yürüyüş alanlarının oluşturulması programımızda yer almaktadır” dedi.


Geçmişten gelen tecrübemizle Besni’yi ve sorunlarını çok iyi biliyoruz.  Projelerin devamının geleceğini belirten Öztürk, kendisiyle ilgili akıllarda oluşabilecek sorulara cevap verirken; “Şimdiye kadar yapılan seçimlerden çok farklı bir seçim atmosferi yaşıyoruz. Halkımızdan olağanüstü bir ilgi ve alaka ile karşılaşıyoruz. Şimdiye dek böyle bir ilgi görülmedi. Allah’ın izni ile kazanmaya çok yakınız ve anketler de bunu kanıtlıyor. Çok şükür yıllardır esnaflıkla meşgul olduğumuz için Besni’nin gerek sosyolojik, gerek fizyolojik, gerek ekonomik ve gerekse biyolojik durumunu yeterli düzeyde bildiğimi söyleyebilirim. Halkımızın ne istediğini nasıl yaşamak istediğini iyi bilmekteyim. Besni’mizi kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerle gerek ekonomik gerekse fizyolojik yönden olması gereken konumuna taşıyacağız. Bunları bildikten sonra geriye sadece uygulama kalır, bunu da halkımızın bize vermiş olduğu yetkiye dayanarak uygulayacağız.” dedi.


Öztürk, ‘’Biz Allah’ın rızasını kazanmak, Besni’mize iyi bir gelecek hazırlamak için, halkımıza efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geldik. Biz her zaman eleştirilere açığız ve herkesle istişare etmekten yanayız. Zaten hep birlikte yöneteceğiz, halkımızın belediyesi olacağız.Sivil toplum örgütlerinin önerilerini dikkate alacağız.  Her zaman önerilerinizi ve desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —