Tarih: 26.04.2014 20:16

Polat Doğalgaz Yeni İş Yerini Görkemli Bir Törenle Açtı

Facebook Twitter Linked-in

Polat Doğalgaz Mühendislik Dumlupınar Mahallesinde bulunan iş yerini daha modern ve Besni Kalitesine uygun bir şekilde dizayn ederek, Gaziantep Yolu üzeri Zümrüt Apartmanları altına taşıdı.


Kalabalık bir katılımla gerçekleşen açılış töreninin de açılış kurdelesini Av. Şemsettin Özdoğan, Seydi Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, İlçe Müftüsü Hanifi Damar,  Emniyet Amiri Fahri Ünal ve His Grup İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Halit Arslan kesti.


Açılış sonrası açıklamada bulunan Polat Doğalgaz Mühendislik İşletmecilerinden Mustafa Polat, amaçlarının Besni’ye ve Besnililere en iyi hizmeti yapmak olduğunu belirtti.


Polat konuşmasının devamında ise “ Polat Mühendislik ve doğalgaz ailesi olarak geçmişten getirdiğimiz tecrübeleri siz değerli Besni halkıyla paylaşmanın verdiği gurur ve mutluluğu yaşamaktayız. Eski yerimizden yeni yerimize açmış olduğumuz müessesemizle sizlere hizmet etmeyi şiar edinmiş bir müessese olarak sizin memnuniyetiniz bize mutluluk verecektir. Halkımızın açılışımıza göstermiş olduğu yoğun ilgi ve destekten ötürü tüm katılanları canı gönülden tebrik eder, tüm yaşantılarında sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”


Yapılan açılışa Besni Belediye Meclis üyeleri, Şoförler Odası Başkanı Ali Can, Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Abuzer Durmuş, Akademisyen ve G. Antep Yazarlar Birliği Şube Başkanı Hanifi Akın, Türk Hava Kurumu Besni şube Başkanı Ali Deveci ve Mustafa Baba katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —