Tarih: 04.12.2014 19:31

Okul Sporları Açılış Töreni Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Kapalı Spor Salonunda düzenlenen açılış törenine Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, Besni İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Baş ve Yardımcısı Üsteğmen Safa Doğmaz, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni Mal Müdürü Halil Bıyık, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Hüseyin Sonkaya, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Köseoğlu, kurum ve amirlerinin yanı sıra öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, spora katılımın fazla olmasının ilçemiz açısından önemli olduğunu dile getirdi.

Yazar’ın konuşmasının ardından Okul Sporları Açılış töreni gerçekleştirildi. Branşların açılışları yapılırken sporculardan gelen yoğun istekler üzerine İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz kalecilik yaparak açılışa ayrı bir renk kattı.
Yaklaşık 4 ay sürecek olan okul sporları Basketbol, Voleybol, Dart, Bocce, Masa Tenisi, Badminton ve Futsal kategorilerinde yapılacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —