Tarih: 27.12.2018 18:10

Öğrencilerden Yemen’e Yardım

Facebook Twitter Linked-in

Kermeste yöresel yemek ve tatlılar satışa sunuldu. Büyük bir özveriyle yardım kampanyasını yürüten öğrenciler ve öğretmenlerin gayretleri misafirlerce takdir edildi.

Düzenlenen kermeste satılan ürünlerden toplamda elde edilen 4 bin 760 TL Yemen’e yollanmak üzere Yemen yardım hesabına aktarıldı.

Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi Müdürü Şükrü Karadeniz bu konuda şunları ifade etti, “Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi olarak bu kermesi düzenlemekte iki büyük amacımız vardı bunlardan birincisi öğrencilerimize yardımlaşma bilincini aşılamak ikincisi ise Yemen’de yaşanan insanlık dramını bir nebze de olsa hafifletebilmek, ateşi söndüremesek de safımızı belli etmekti. Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi olarak çok şükür ki bu iki amacımızı da gerçekleştirdik. Öğretmen ve öğrencilerimi bu kermesteki özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Yemen’deki kardeşlerimize yardım için düzenlenen kermesimizden toplam 4760 Türk Lirası gelir elde edilmiş olup paralar ilgili hesaba aktarılırmıştır.  Kermesimize destek veren herkese teşekkür ederim.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —