Tarih: 16.05.2018 15:43

Öğrenciler Mezuniyet Töreninde Doyasıya Eğlendiler

Facebook Twitter Linked-in

Paris Royal Düğün Salonu’nda düzenlenen törende öğrenciler doyasıya eğlenerek mezuniyet sevincini yaşadılar.

Mezuniyet töreninde konuşan okul müdürü Çelebi Taşdemir “ sizleri ve ailelerinizi kutluyorum. Gelecekte bir ömür boyu başarılar diliyorum. Üniversite sınavlarınızda başarılar diliyorum. Hayatta 3 şeyi unutmamanızı istiyorum. Birincisi Annelerinizi, ikincisi Babalarınızı, üçüncüsü ise çok değerli eli öpülesi öğretmenlerinizi.” Dedi.

Taşdemir'den sonra konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Murat Yazgan ise; "Bir eğitim ve öğretim yılının daha sonuna geldik. Gençlerimiz bir üst eğitime veya iş hayatına uğurluyoruz.

Hayatın bu yeni aşamasında okul yılları tatlı bir anı olarak kalırken asil zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında sizlere başarılar diliyorum.

Ayrıca okul aile birliğimize katkıda bulunan Besni Concept sahibi Vakkas Korkmaz'a, Aslı Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Baba'ya, Ilgın Kuyumculuk sahibi Sermest Karadayı'ya ve Polat Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Polat’a teşekkür ederim. Bu organizasyonda emeği geçen şevk ve efor sarf eden, zamanını ve gücünü harcayan okulumuz öğretmeni Mehmet Şenadım hocamıza, okul idaresi ve öğretmelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından her şubeden bir öğrenciye plaket takdimi yapıldı. Program sonunda öğrenciler canlı müzikle doyasıya eğlendiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —