Tarih: 25.02.2016 10:04

Mustafa Sağır Bu Duygu Anlatılamaz Sadece Yaşayan Bilir

Facebook Twitter Linked-in

Yoğun bakımdan çıkarak servis odasında tedavisi devam edine Besnili Mustafa Sağır, “Çok şükür bugünleri gördüm. Bunlar Allah’ın mucizeleri, ben benim gibi bekleyen arkadaşlarımın bunu yaşamalarını isterim, her insan engelli adayı olduğu gibi her insan nakil adayıdır. Her zaman bugünlerin hayalini kuruyordum her zaman halime şükrettim. Bu nakli de şükrüme bağlıyorum” dedi.

Sol kolunun işaret parmağını hissettiğini ve kıpırdatabildiğini söyleyen Sağır, 'Çok mutlu oldum, bu duyguyu ancak yaşayan bilebilir” şeklinde konuştu.

Bakan Müezzinoğlu’ndan Ziyaret

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi’nde Türkiye’nin üçüncü çift kol nakli yapılan Besnili Mustafa Sağır’ı ziyaret etti.

Bakan Müezzinoğlu, Mustafa Sağır’a geçmiş olsun dileğinde bulundu. Bir dizi toplantıya katılmak üzere Antalya’ya gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, toplantı öncesi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret etti.

Bakan Müezzinoğlu’nu hastanede, Vekil Rektör Mustafa Ünal, rektör yardımcıları, Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Özlenen Özkan ile aynı bölümdeki öğretim üyesi eşi Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından karşıladı.

Bakan Müezzinoğlu, ardından hastanenin 5’inci katındaki Plastik Cerrahi Kliniği’ni ziyaret etti.

Bakan Müezzinoğlu daha sonra klinikte tedavisi sürdürülen, Besni’li ve çift kol nakilli yapılan Mustafa Sağır’ı ziyaret etti.

Mustafa Sağır’a geçmiş olsun dileğinde bulunan Bakan Müezzinoğlu, kendisini nasıl hissettiğini sordu. Mustafa Sağır ise “Ben her zaman nakil olma hayali kuruyordum. Benim durumum Allah’ın bir mucizesi. Her zaman Allah’a dua ve şükretmişimdir. Bu nakli de şükrüme bağlıyorum. Şu an sol kolumun işaret parmağımı hissediyorum, oynatabiliyorum. Bunu hissettiğimde çok heyecanlandım” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —