Tarih: 29.03.2013 22:51

MKB Oto Elektrik Hizmete Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Besni yeni Devlet Hastanesi karşısında açılan MKB Oto Elektirik, Besni’de bir ilk olan oto yedek anahtar tamiri hizmetini yapmaya başladı.

Besni’de bir ilk olma özelliği taşıyan bu hizmet sayesinde otomobil sahiplerinin yedek anahtar yaptırması ve otomobilin eski anahtarlarını hafızadan silinmesi gibi işlemler için şehir dışına çıkmasına ihtiyaç bırakmayacak.

 

İş Yeri Sahibi Mehmet Arslantaş iş hakkında verdiği bilgilerde şunları söyledi. “Bu işi Besni’de bir eksilik olarak gördük, halkımızın diğer vilayetlere Adıyaman, Gaziantep gibi illere gittiklerini duyduk, bunun için halkımıza hizmet vermek için işe başladık. Yaptığımız iş yedek anahtar, kayıp anahtar, ellerindeki anahtarın eskisi kayıpsa onları hafızadan silerek, eski anahtarları var mıydı yok muydu diye şüphe içerisinde kalan kişilerin yedek anahtarlarını hafızadan silebiliyoruz. Yaptığımız işler sadece anahtar üzerine değil bir araçla tüm elektronik aksamları A dan Z ye, ABS fren sistemleri, Airbag hava yastığı bu tipi ve diğer elektronik aksamların mesela kilometre göstergeleri olur, teyp kodu olur. Aküyü sökmüştür teyp kodu gitmiştir kişi orda mağdur olmuştur bu tip konularda da yardımcı oluruz. A dan Z ye tüm elektroniğin, içinden çıkılamayacak olan arızaların tamamına bakıyoruz.

 

Bütün araçların yedek anahtarlarını yapabiliyoruz ve tarihleri de fark etmiyor, hepsini yapabiliyoruz.

 

Bu iş için baya bir masrafımız oldu, hemen hemen 100 bin liraya yakın bir para harcadık, lisanslı cihazlar kullanıyoruz ve işi profesyonel bir şekilde yaparak Besnililere hizmet veriyoruz. Unutmayın tek anahtar risk taşır.” 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —