Tarih: 08.04.2013 22:51

Minik Öğrencilerden Polis Amcalarına Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında M. Sadık Paccı Anaokulu öğrencileri Besni Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Emniyet Trafik Büro Amiri Komiser İsmet Özet ve Toplum Destekli Polis Memuru Coşkun Uysal , Polis Memuru Yasin Bilge ve Ömür Reisoğlu miniklerle tek tek ilgilenerek, emniyet birimlerini gezdirdikten sonra hediyeler takdim etti.

 

M. Sadık Paccı Anaokulu okul öncesi öğretmeni Yıldız Şahin ile birlikte öğrencilerinden oluşan 22 kişilik grup, Polis Haftası münasebetiyle Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Okul müdürü Bekir Söylemez ve  rehber öğretmen Halil Karakuş ve öğretmenlerin eşlik ettiği ziyaret sırasında Trafik Büro Amiri İsmet Özet, miniklerle sohbet etti ve boyama kitabı hediye etti. Minikler ise yanlarında getirdikleri çiçeği takdim ederek Polis Haftası’nı kutladılar.

 

Öğrencilere 155 Polis İmdat’ın anlamını anlatan Tolum Destekli Polis Memuru Coşkun Uysal “İhtiyaç durumunda 155 polis imdatı arayabilirsiniz. Böylece polis amcalarınız yanınıza gelir ve sıkıntınızı çözer. Birimleri gezdirerek tek tek bilgilendirme yapan Uysal, Trafikte ve sosyal hayatta polislere hangi durumlarda ulaşılması gerektiği ile ilgili kısa bir bilgilendirme yaptı. Minikler daha sonra Emniyet Müdürlüğü binasını gezdi ve toplantı salonunda miniklere meyve suyu ve kek ikram edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —