Tarih: 22.05.2015 18:47

Milliyetçi Hareket Partisi Besni Seçim Bürosunu Açtı

Facebook Twitter Linked-in

Yapılan açılışa MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün, Adıyaman Milletvekili adayları Recep Kılıç, Vakkas Orhan, Remziye Yavuz, Ahmet Kara, MHP 21. Dönem Gaziantep Milletvekili Mehmet Ay, MHP Osmaniye Milletvekili ve Besni Eski Kaymakamı Hasan Hüseyin Türkoğlu, MHP MYK Üyesi Şükrü Doğan, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılışta konuşma yapan MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün; “ Öncelikle partimizin Besni seçim irtibat bürosunun açılışına gelerek bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum. Bu mübarek Cuma ve Miraç kandili gününde açılışını yapacağımız seçim büromuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra MHP Adıyaman Milletvekili adayları partililere seslenerek selamlama konuşması yaptı.

Son olarak konuşma yapan MHP Osmaniye Milletvekili ve Besni eski Kaymakamı Hasan Hüseyin Türkoğlu ise; “Seçim çalışması çerçevesinde eski kaymakamınız olarak ancak şimdi siyasi bir şahsiyet, milletvekili sıfatıyla huzurlarınızdayım. Bu benim için ayrı bir heyecan, tecrübe ama çokta ayrı bir mutluluktur. 7 Haziran günü bir seçim yaşayacak Türkiye. Milliyetçi Hareket Partisi de diğer partiler gibi bu seçime geçmişte bu dört senelik süre içerisinde iktidar partisinin karnesini sizlere sunmak, karnesinde ki kırık notları sizlere izah etmek ve kendi programını sizlere anlatmak üzere huzurlarınızda. Bugün burada açılışını yaptığımız Milliyetçi Hareket Partisi Besni İlçe Teşkilatının seçim bürosu bu programı anlatmak için bir karargâh olarak kullanılacak.

Milliyetçi Hareket Partisinin seçim bildirgesinin ismi çok önemlidir. 3 Mayıs’ta partimizin genel başkanı Devlet Bahçeli tarafından Ankara’da açıklanan seçim beyannamesinin adı Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek. Bu çok gelişi güzel başlık değil. Niçin Toplumsal Onarım, evet 13 yıldan beri Türkiye Cumhuriyet Devletinin hükümeti Adalet ve Kalkınma Partili kadrolara emanet edildi. 13 yıldan bu yana Türkiye’de maalesef toplumsal anlamda onarılması gereken çok büyük bir tahribat ortaya çıktı. Toplumun bütün kesimleriyle ilgili büyük ve ciddi ölçüde hasarlı dönemler ortaya çıktı. Bugün çiftçimiz sayıları 7,5 milyondan 4 milyona kadar gerilemiş çiftçimiz artık tarlasından ve traktöründen kaçar hale geldi. 1999 yılında kuruluna 57. Hükümet ile o çiftçinin sorunlarına bir parça çözüm olsun diye ortaya atılan doğrudan gelir desteği projesi artık bu hükümet tarafından o kadar çok ihmal edildi ki artık çiftçi ne tohuma elini uzatabiliyor pahalı olduğu için ne traktörünün marşına elini uzatabiliyor mazot fiyatları dolayısıyla ne de tarladaki ürününe ilaç atabiliyor. Çiftçi artık çiftçiliği bırakmış, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu 13 yıllık dönemde saman, kurbanlık koyun, büyükbaş hayvan ithal eder hale gelmiş.

7 Haziran Genel seçimleri yaklaşık iki yıldan beri Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi üç önemli seçimden sonuncusu belki de en önemlisidir. Hatırlarsanız 30 Mart mahalli seçimleri, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 7 Haziran 2015 seçimleri. Eğer bu seçimlerden Adalet ve Kalkınma Partisinin PKK Terör örgütü ve onun siyasi uzantılarıyla iş birliğine uzanan politikalarının devam edeceği bir sonuç ortaya çıkarsa bilin ki artık bu ülkede huzur mumla aranır hale gelebilir. Bu açıdan önemli bir seçim arifesindeyiz. Bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisinin kadroları, milletvekili adayı arkadaşlarım, geçmişte bu davaya hizmet etmiş arkadaşlarım ve ben hepimiz sizlere söz veriyoruz bu birliği muhafaza etmek için.

Ben bu vesileyle bu seçim büromuzu açmak için emek harcayan İl Başkanımıza, İlçe Başkanlarımıza ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.         




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —