9203,37%1,11
39,62% 0,16
45,68% 0,20
4296,95% 0,15
6933,62% 0,33
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Dönüşüm Alanları Daire Başkanı Hasan Çalışkan, Besni Kaymakamı Çağlar Partal ve Belediye Başkanı Reşit Alkan’ın da katıldığı incelemelerde projenin yürütüleceği alanı gezen Milletvekili Özhan, devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Hali hazırda tadilat ve onarım çalışmaları devam eden Halk Kütüphanesini de inceleyen heyet, esnaflarla da bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.
Kentsel Dönüşüm ve Meydan Projesi alanındaki hak sahipleriyle toplantı
İncelemeler öncesi Besni Belediyesinde Kentsel Dönüşüm ve Meydan Projesi alanında hak sahibi vatandaşlar ve muhtarlarla bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Buradaki toplantıya AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Reşit Alkan, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Dönüşüm Alanları Daire Başkanı Hasan Çalışkan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Faysal Ergezen, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda her iki proje ve rezerv alanı ilan edilen yerlerdeki esnaf ve vatandaşların sorun ve talepleri görüşüldü.