Tarih: 28.09.2024 10:01

MİLLETVEKİLİ ÖZHAN: BESNİ’NİN GERÇEK SAHİBİ SİZLERSİNİZ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, 26. Besni Eğitim Bayramı açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Özhan, her alanda çalışmaların süratle devam ettiğini vurguladı. Ayrıca milletvekillerinin gelip geçici olduğunu ifade eden Özhan; “Sadece bu süreçte size hizmet için var olduğumuzu ve Besni’nin gerçek sahiplerinin sizler olduğunu ifade etmek istiyorum” dedi.

“ÖZELLİKLE DEPREM SONRASI HER PLATFORMDA YATIRIMLARA YÖNELDİK”

26. Besni Eğitim Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen açılış konuşmalarında vatandaşlara hitap eden Milletvekili Hüseyin Özhan; “Dünyada tek kutlanan eğitim bayramımızın memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Sözlerime başlamadan önce 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz özellikle eğitim camiasından öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve tüm hemşerilerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. 

Kıymetli hemşerilerim, özellikle depremden sonra her platformda değişik yatırımlara yöneldik. Bunlar konut yapımları ve şehrimizin geleceğini oluşturmak için tarımsal, sanayi ve turizm alanlarında atılımlarda bulunuyoruz. Eğitim alanında da sayın bakanımız deprem sonrası deprem öncesine göre yüzde on civarında derslik sayısında artış olacağını söylediler kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. 

“ALLAH HERKESE ERDEMOĞLU GİBİ BİR AİLE NASİP ETSİN”

Özhan şöyle devam etti; “Tabi burada şunu da atlamak istemiyorum, Besnili olmaktan gurur duyuyorum ve hemşerisi olduğum sayın Erdemoğlu Ailesinin duyarlılıkları, her alanda ne zaman destek istesek yardımcı oldukları için hem üniversitemiz, hem eğitim camiamız ve tüm sosyal donatılarda her zaman yanımızda oldular. Allah herkese Erdemoğlu gibi bir aileyi nasip etsin, huzurlarınızda onlara çok teşekkür ediyorum”

ÇETİNTEPE BARAJINDA SU TOPLANMAYA BAŞLIYOR

Milletvekili Hüseyin Özhan konuşmalarını şöyle tamamladı; “Tarımsal alanda şunun müjdesini vereyim, özellikle Besni Ovamızın sulanması konusunda bir aya kadar Çetintepe Barajında su toplanmaya başlıyor. Yılsonuna doğru da kanalların ihalesini başlatıyoruz. Besni Ovamızı sulayacağız, tarımsal alanda inşallah gelişmişlik sağlayacağız. Ben hep şuna inanırın, çiftçim zenginleşirse, ekonomim, sanayim, şehrim zenginleşir. Kendine yeten çok güzel bir Besni ve Adıyaman için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. 

Bunun yanı sıra deprem konutları bizim için bir öncelik oldu. Ana düsturumuz önce vatandaşımızın çok rahat yaşayacağı alanları oluşturmak, sanayi alanında da çalışmalarımız devam ediyor, yeni OSB alanımızı da genişletiyoruz, Adıyaman’da da çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. 

Tekrar bir Besni evladı olarak her zaman hizmetinizde olduğumu, bizim gibi milletvekillerinin gelip geçici olduğunu, sadece bu süreçte size hizmet için var olduğumuzu ve Besni’nin gerçek sahiplerinin sizler olduğunu ifade etmek istiyorum”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —