Tarih: 05.11.2014 19:26

MERİNOSSPOR 3 - Diyarbakır Belediye Spor 0

Facebook Twitter Linked-in

Yeni sezonda şampiyonluk hedefi ile takımına aldığı yeni oyuncularıyla gücüne güç katan Merinos spor set vermeden maçı aldı.

Geçtiğimiz yıl gurup şampiyonu olarak sezonu kapatan ve bu yıl 2. Lige çıkma hedefi ile yola çıkan Merinos spor ilk maçında Diyarbakır Belediye sporla karşılaştı. Deplasmanda maça üstün başlayan Mavi Melekler birinci seti 12-25, ikinci seti 12-25 ve üçüncü seti de 16-25 alarak sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen Mavi Melekler şampiyonluk yolunda ilk adımı atmış oldu. Merinos spor olarak alt yapıya önem verdiklerini ve alt yapıdan yetişen oyuncularla önemli başarılara imza attıklarını ifade eden kulüp başkanı Abdurrahman Yavuz şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Yavuz” Sezonun ilk maçını deplasmanda Diyarbakır Belediye sporla oynadık. Maçın başından sonuna kadar üstün oynadık ve maçı 3-0 aldık. Oyuncularımız üstün gayret gösterdiler ve galibiyet gururunu bize yaşattılar. Bu yıl alt yapıdan yetişen oyuncularımızın yanı sıra yeni oyuncular transfer ederek takımımız güçlendirdik. Hedefimiz şampiyonluktur. Guruptan namağlup olarak çıkmak istiyoruz. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 Önümüzdeki hafta maçı için hazırlıklara başladıklarını belirten Abdurrahman Yavuz takımın moralinin çok iyi olduğunu belirterek bayan voleybolunda Gaziantep’in adını tüm Türkiye’ye duyuracaklarını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —