Tarih: 05.10.2021 16:33

MERAL AKŞENER BESNİ’YE GELİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Ocak 2020’den bu yana saha çalışmalarına ağırlık veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener şuana kadar 53 ili ziyaret etti. Ziyaretleri kapsamında bu kez Adıyaman’a gelecek olan Meral Akşener yıl sonuna kadar 81 ili ziyaret etmeyi planlıyor.

7 Ekim Perşembe günü Adıyaman’a gelecek olan Akşener ilk olarak Adıyaman’da bir dizi temaslarda bulunacak. Daha sonra Kahta ilçesine geçecek olan Akşener, buradaki ziyaretlerinin ardından saat 15:30’da Besni’ye gelecek.

Parti binası önünde karşılanacak olan Akşener İYİ Parti Besni teşkilatıyla birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret edecek.

Akşener’in Besni ziyaretleri kapsamında tüm Besnilileri karşılamaya davet eden İYİ Parti Besni İlçe Başkanı İmdat Yıldırım; “Türkiye’nin umudu, Anadolu’nun anası genel başkanımız Sayın Meral Akşener bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere 7 Ekim’de Adıyaman’da olacak. Adıyaman ve Kahta’daki ziyaretlerinin ardından ilçemize gelecek olan genel başkanımız özellikle zor günlerden geçen esnaflarımız ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyecek. Tüm hemşerilerimizi 15’30’da parti binamız önünde Sayın Meral Akşener’i karşılamaya davet ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —