Tarih: 20.02.2019 20:52

Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi’nde İlk Okul Müdürleri Toplantısı yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Besni Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Alkış, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Akdoğan, Tekstil Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Poyraz,  Dr. Öğr. Üyesi Pınar Parlakyiğit, Dr. Öğr. Üyesi Burcu Sancarbeşet, Mimarlık Bölümü Arş. Gör. Nebahat Öztaş, Fakülte Sekreteri Yılmaz Kılıç ve Okul Müdürleri katıldı.

Besni MYO Müdürü Hüseyin Alkış tarafından ÖSYM sınavları hakkında bilgilendirme yapılmasının akabinde, Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Poyraz tarafından Tekstil sektörü, Mühendisliği Mevcut Durumu ve Analizi Konulu sunumu ile okul müdürlerine öğrencilerin tekstil sektöründe sağlayacağı avantajlar ve YÖK tarafından sektör tercihi yapan öğrencilere sağlanan avantajları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Daha sonra Mimarlık Bölümü Arş. Gör. Nebahat Öztaş tarafından Mimarlık bölümü ile ilgili bilgilendirme yapılması, okul müdürlerinden soru ve cevapların alınmasının ardından toplantı sona erdi.

Toplantının Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesinin öğrenci sayısının arttırılması ile ilgili alınan kararlar kapsamında önemli bir adım olduğunu vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; “Bizler bu eserin Besni’de uzun süre ayakta kalabilmesi için, canla başla çalışacağız. Geçen günlerde Sayın Kaymakamımız Ahmet Gencer başkanlığında yapılan toplantıda almış olduğumuz bir dizi kararlar sonunda, kararlarımızı hızlıca uygulamaya koyarak bu toplantıyı hazırladık. Desteklerinden ve yapmış oldukları sunumlarından dolayı Besni Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Alkış, Tekstil Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Poyraz,  Dr. Öğr. Üyesi Pınar Parlakyiğit, Dr. Öğr. Üyesi Burcu Sancarbeşet, Mimarlık Bölümü Arş. Gör. Nebahat Öztaş, Fakülte Sekreteri Yılmaz Kılıç’a teşekkürlerimi sunuyor, nice hayırlı çalışmaların başlangıcı olmasını temenni ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —