Tarih: 04.01.2014 17:51

Masa Tenisinde İl Biricincisi Besni

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Genç Erkekler Masa Tenisi ve Genç Kızlar Masa Tenisi müsabakaları sona erdi.


Genç Erkekler Masa Tenisi müsabakalarında Besni Anadolu Lisesi Adıyaman İl Birincisi olarak büyük başarıya imza atarken Besni Anadolu Öğretmen Lisesi’de İl İkincisi oldu.


Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç Okul Müdürü Faruk Öncel ve Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Osman Günaydın ve başarıya imza atan Oktay Korkmaz, Halil İbrahim Arıcak, Osman Eren Güzel, Onur Yeşil’i makamında kabul ederek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Genç Kızlar Masa Tenisi Müsabakalarında yine büyük bir başarıya imza atan Besni Şehit Abidin Tanrıkulu Anadolu Lisesi Genç Kızlar Masa Tenisi grubu ise yine Adıyaman birincisi oldu.


Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç Okul Müdürü Faruk Öncel ve Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Osman Günaydın ve başarıya imza atan Meltem Atal, Duygu Karı, Leyla Yurul, Gizem Temel’i makamında kabul ederek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —