Tarih: 29.09.2024 00:25

Mandıra Filozofu Besni’de “İtiraz Ediyorum” gösterisiyle alkış aldı

Facebook Twitter Linked-in

Millet Bahçesi önünde düzenlenen etkinliğe Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Reşit Alkan, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, kurum ve daire amirleri, STK temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Müzikal bir gösteriyle başlayan “İtiraz Ediyorum”  adlı gösteride sahne alan Müfit Can Saçıntı, filmlerindeki eğlenceli kapitalist sistem eleştirilerini sahneye taşıdı. Evlilikten eğitim sitemine, çalışma hayatından reklamlara kadar pek çok konuda eğlenceli itirazlarını dile getiren Saçıntı, güldürürken düşündürdü. 

Saçıntı’nın büyük beğeni toplayan oyununun canlı müziklerini ise ekibinden Derman Çinkılıç ve Ersin Kızılkaya yaptı. 

Yaklaşık iki saatlik gösteri sonunda önümüzdeki eğitim bayramına yeniden gelme sözü veren Saçıntı’ya Kaymakamlık, Belediye ve BEV tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. 

Program sonunda birer konuşma yapan İlçe Kaymakamı Çağlar Partal ve Belediye Başkanı Reşit Alkan da özellikle deprem sonrası kamu hizmet ve yatırımlarının yanı sıra böylesi etkinliklerle vatandaşın morallerinin de bir nebze yerine geldiğine dikkat çekerek Besni halkı için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —