Tarih: 27.06.2024 15:03

Kaymakamlık Turnuvasının fikstürü çekildi

Facebook Twitter Linked-in

2 Temmuz Salı günü start alacak olan Futbol turnuvasının fikstür çekimi Besni İlçe Kaymakamı Çağlar Partal başkanlığında Merinos Ali Erdemoğlu Fen Lisesi Konferans Salonunda yapıldı. 

Maçlar 2023-2024 sezonu Türkiye Futbol Federasyonu resmi oyun kurallarına uygun ve Adıyaman İl Hakem Kurulu hakemleri tarafından yönetilecek.

Fikstür çekiminde turnuvaya ilişkin açıklamada bulunan İlçe Kaymakamı Çağlar Partal, güzel bir turnuva olması temennisinde bulundu.

 Partal; “Öncelikle turnuvanın hayırlı olmasını diliyorum. Amacını yerine getiren bir turnuva olmasını istiyoruz. O konuda takım sorumlularının sorumlulukları büyük, tabi maç içerisinde ister istemez kazanma hırsı oluyor ama hiçbir zaman kontrolü kaybetmememiz lazım, gerilmememiz lazım. Şu konuda da herkesin müsterih olmasını istiyorum, yani burada birini şampiyon yapalım, haksızlık yapalım gibi şeyler olmaz, yanlışlıklar olabilir belki hakem göremeyebilir ama böyle kasten birini kayırması gibi bir şey söz konusu olmaz. Biz bu işi eğlence için yapıyoruz, kendi takımımızda var, bende oynayacağım. Önce hakemleri buradaki öğretmen arkadaşlardan yapalım diye düşündük ama dedik dışarıdan getirelim fazla burada tanınmamış olsunlar en azından insanlar rahat etsin diye düşündük. İnşallah güzel bir turnuva olur, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra kura çekimine geçildi. Yapılan kura çekimiyle birlikte gruplarda oluşan takımlar ise şöyle; “

A GRUBU

-Kozluca Spor

-Eskiköy Gençlikspor

-İznik Spor

-Çakırhüyük

B GRUBU

-İlçe Jandarma 

-Kösecelispor

-Tekağaç Doğru Cevap

-Harabaspor

C GRUBU

-Hacıhalilspor

-Sarıkayaspor

-Özka Spor

-Sayören Eyüpspor

 D GRUBU

-Ülkü Ocakları

-Mesaspor

-Kitişspor

-İlçe Kaymakamlık Spor

 E GRUBU

-İlçe Sağlık

-Fenomenspor

-Karakuyuspor

-Selçukspor

-Erdemspor




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —