Tarih: 05.11.2014 19:27

Karabaş: Korkunun Ecele Faydası Yoktur

Facebook Twitter Linked-in

Karabaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ 17 Ekim 2014 tarihinde adaylığımı açıkladım. 15 Kasım 2014 tarihinde Ak Parti Besni İlçe Kongresi yapılacak. Yaklaşık seçime 10 gün kaldı. Adaylığımı açıkladığım günden beri Sayın Besni Halkının şahsıma göstermiş olduğu teveccühten dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Fakat benim Ak Parti İlçe Başkan adayı olmamdan korkanlar delege listelerini kendileri yazmalarına rağmen bana vermemek ve verdirmemek için her türlü bahaneyi uydurmaktalar. Bu seçim haktan adaletten, demokrasiden uzak bir kongre olacaktır.

Partimizin bu anlayışla yönetenlerin acizliği ve korkaklığıdır. Bunlarda heyecan yok bu anlayış halktan ve demokrasiden uzak bir anlayıştır. Kendi yazdığı sayın delegelerimize karşı saygısızlığı, onlara karşı itimat etmemeleri ve sayın delegelerimize güvenmediklerini ortaya koymaktadır. Halen sayın delegelerimizin kim olduğu bilinmemektedir, bundan dolayı seçim çalışması yapamamaktayım. Bu durumu partimize gönül veren samimi insanlara, sayın delegelerimize ve Sayın Besni halkını bilgilendirmeyi bir borç bildim.

Sayın delegelerimiz sizlere ulaşma ve tanışma arzusu taşıyordum. Maalesef sizlerle tanışmam ve kaynaşmam engellendi. Sizleri iradeniz ve kendinizle baş başa bırakıyorum. Besni’nin geleceği için sağlıklı karar vereceğinize inanıyoruz. Bu şekilde sizlere ulaştığım için hepinizden özür diliyorum.

Maalesef size bu şekilde medya yoluyla ulaşmak zorunda kaldım. Hepinizin desteğini bekliyorum. Biz istiyoruz ki gücün sözü değil, sözün gücü üstün olsun. Güçlülerin haklı değil, halkın haklı olmasını istiyoruz. Tek istediğimiz budur.  Besni’de partimizi yönetenler partimizi ne hale getirmişlerdir. Bu yangından mal kaçırma anlayışıdır. Küçük olsun benim olsun hesapları yapılmaktadır.

Dayatmalarla bir yere varılmaz, bizim derdimiz makam, mevki değildir, makamlar, mevkiler dünyalıktır. Makamları korkarak yönetmeye kalkanlar o makamı er ya da geç kaybedeceklerdir. Besni siyasetinde aktörler er ya da geç değişecektir. Bizim derdimiz kavga değil, partimize hizmet, iktidarın gücünü Besnimize yansıtmaktır. Sayın delegelerimiz hür iradeleriyle vicdanlarına danışarak, baskı altında bırakılmadan oylarını kullanabilmelidir. Ama ben arkadaşlarımla beraber bu dayatmaya karşı bir oy da alsak kongre de barışçıl, demokratik, samimi şekilde mücadele edeceğiz. Korkunun ecele faydası yoktur. İnsan bir kere ölür, bin kere ölmez. Saygılarımla” 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —