Tarih: 31.08.2024 18:44

Kahramanmaraş’ta feci kaza güvenlik kamerasında: 1 ölü - Videolu Haber

Facebook Twitter Linked-in

Öğle saatlerinde yaşanan kazada, M.K. yönetimindeki 52 ACM 573 plakalı kamyon, E.T. idaresindeki 46 AIB 123 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari aracın sürücüsü E.T. olay yerinde hayatını kaybetti. O anlar, çevredeki güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi ve kazanın dehşeti gözler önüne serildi.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, kamyon ve hafif ticari aracın yüksek hızla çarpıştığı anlar net bir şekilde görüldü. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da büyük hasar aldı. E.T.'nin kullandığı aracın ağır hasar gördüğü ve sürücünün araçta sıkıştığı görüntülerde yer aldı.

Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, hafif ticari araç sürücüsü E.T.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. M.K. yönetimindeki kamyon sürücüsünün ise kazadan yara almadan kurtulduğu bildirildi. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve kaza nedeninin yapılacak detaylı incelemeler sonucunda netleşeceğini açıkladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —