Tarih: 26.01.2018 18:52

Hüseyin Coşkun Adaylığını Açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

4 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan 15 Temmuz Şehitler Mahallesi için “hizmet yarışında bende varım” diyerek adaylığını açıklayan Hüseyin Coşkun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Öncelikle yeni kurulan mahallemizin tüm 15 Temmuz şehitler mahallesi sakinlerine ve Besnimize Hayırlı olmasını temenni ederim. Mahallemizin bir hayli eksikleri mevcut iken mahallemiz için neler yapabiliriz ve nasıl verimli olabileceğimizi değerlendirip bu hizmet yarışında yerimizi almaya karar verdik.

Mahallemiz için ilk etap olarak hedeflediğimiz projelerimiz seçilmemiz durumunda resmi merciler ile Kordoneli bir şekilde çalışma yürütüp sürekli takipçisi ve öncülüğünü yürütmek olacaktır.

Mahallemizin öncelikli olarak gözlemlediğimiz eksiklikleri şunlardır.

1- Muhtarlık Ofisi ( vatandaş her zaman muhtar a ulaşabileceği ofis kurulacak )

2- Sokak aydınlatmalarının düzene girmesi.(özelikle okul yolu düzergahları.)

3- Yolardaki bakım ve onarımların daha sağlam ve sağlıklı bir düzeyde yapılması.

4- Şehir içi dolmuşların güzergâhının eskisi gibi mahalle içerisinden geçmesini sağlamak.

5- Mahallemize bir taziye evi için girişimlerde bulunmak.

6- Şehir planlamalarında park ve bahçe olarak belirlenmiş yerlerde parkların bir an önce yapımı için gerekli girişimlerde bulunup sürekli bir şekilde takipçisi olunacaktır.

7- Yılın beli bir gününde moral ve motivasyonu için mahalle günü tertiplemek. (müzikli kermes türü etkinlik düzenlemek ) olacaktır.”

Hüseyin Coşkun Kimdir?

1980 Besni doğumluyum. İlk-orta ve lise öğrenimimi Besni’de tamamladım.1999-2010 yıları arası İsviçre’de ikamet ettim, Evliyim ve 2 çocuk babasıyım. Çiftçilik ve ticaret ile meşgulüm.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —