Tarih: 22.03.2014 23:08

Günü Değil Geleceği Kurtaracağız!

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Besni Belediye Başkan Adayı İbrahim Öztürk, yazılı bir basın açıklaması yaparak, Besni’ye yapacakları projeler hakkında açıklamalarda bulundu.


“720 KİŞİLİK İSTİHDAM SÖZÜ ALDIK”


Besni’nin en büyük sıkıntısının işsizlik problemi olduğunu kaydeden Öztürk, “İlçemizdeki işsizlik problemini ortadan kaldırmak ile ilgili şimdiden çalışmalara başladık. Bir önceki belediye başkanlığı dönemimde faaliyete geçirdiğimiz Besni OSB’yi canlandırmak ile ilgili bir kısım iş adımı arkadaşlarımızdan Besni’ye fabrika kurma sözünü aldık. Bunlardan birincisi Gaziantep’in en büyük firmalarından biri olan Gürteks firması. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Özkaya Bey ile yaptığımız görüşme sonrası Besni’ye fabrika kurma sözünü aldık. Gürteks, Besni’ye iplik fabrikası kurarak ilk etapta 400 kişiye istihdam sağlayacak. Bir diğeri İstanbul’da yaşayan Arabanlı hemşerimiz Mustafa Şahin’e ait Linet Tekstil de kuracağı tekstil fabrikası ile 200 kişiye istihdam sağlayacak. Yine bir diğeri de Gaziantepli Canan Tekstil ilçemizde Şöni iplik hattı tesisi kurarak 120 kişiye istihdam sağlayacak. Böylelikle ilk etapta toplam 720 kişilik istihdam sözü almış bulunuyoruz. Memleketimize hayırlı olsun. İnşallah bunların devamı da olacak.”


Öztürk, “Mart ayı dert ayı, kış ayı olarak bilinir ancak biz 31 Mart sabahı bu seçimi almış olacak ve Besni’de Halkın iradesini hakim kılacağız. İnsanımızın kalbinde güller açtıracağız. Bu kutlu davaya inandık, yürüyoruz. Bizim sevdamız millete hizmet edip Allah’ın huzuruna yüz akı ile çıkmaktır. Halkımızın teveccüh ve dualarına layık olmak ve oluşturduğumuz güçlü ekibimizle Besni halkına hizmet etmek en büyük amacımızdır” dedi.


ÇANAKKALE ZAFERİ VATAN SAVUNMASINDAKİ AZMİN ADIDIR


Bütün dünyaya, bundan tam 99 yıl önce Çanakkale’de yüce Türk milletinin vatan savunmasındaki azim ve kararlılığını bir kez daha gördüğünü belirten Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Öztürk, “Bütün imkansızlıklara rağmen düşman karşısında gösterilen efsanevi direniş Türk tarihine altın harflerle yazılmıştır. Çanakkale Zaferi ile birlikte, şehitler günü olarak da kutladığımız bu anlamlı zafer gününde, kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla hatırlıyoruz. Aziz şehitlerimiz yattıkları yerlerde şunu hissetmelidirler ki; temiz kanlarıyla suladıkları kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak müdafaa ve muhafaza edilecektir. Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere onları her şeyi ile destekleyen aziz Türk milletini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.”


YGS SINAVINA GİRECEK KARDEŞLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM


24 Mart Pazar günü yapılacak olan sınavda öğrencilere başarı dileklerini ileten Öztürk, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek tüm öğrencilerimize üstün başarılar diler; vatana millete ve ailelerine hayırlı olacak sonuçlar elde ederek mutluluğun hazzını yaşamalarını temenni ederim” dedi.


BESNİ’Yİ HALKIMIZLA BİRLİKTE YARINLARA TAŞIYACAĞIZ


Zamanın icraat zamanı olduğunu ifade eden Öztürk, ‘icraatlar için kolu sıvayıp çözüm için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Daha önce almış olduğumuz belediye döneminde şehrimize yaptıklarımızı halkımız biliyor. 12 gün sonra seçime gideceğiz. Ondan sonra Besni’yi farklı yarınlara halkımızla beraber taşıyacağız. Kavga istemiyoruz. Herkes kendi yapacağını söyler. Herkes geçmişinde yaptığıyla gelecek için destek ister. Biz geçmişimizde yaptıklarımızla destek bekliyoruz. Hep birlikte inşallah başaracağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —