Tarih: 07.08.2021 17:15

Gönen DYK Kurslarını ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Milli Eğitim Bakanlığınca ilkokul, ortaokul ve lise kademesinde eğitim gören öğrenciler için hazırlanan "Telafide Ben de Varım" programı ve Ortaokul ve Lise öğrencileri için düzenlenen DYK kursları Adıyaman'da tüm hızıyla devam ediyor.

31 Ağustos'ta sona erecek programda, fiziksel, sosyal duygusal ve akademik gelişim ile özel eğitim alanı olmak üzere 4 ana temaya uygun hazırlanan etkinliklerde öğretmenler eşliğinde öğrenciler hem eğleniyor hem de öğreniyorlar.

Bu program kapsamında Yiğit Ali Çavuş Anadolu Lisesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, okulda düzenlenen İngilizce Dil Kursu etkinliklere katıldı. Gönen, burada öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerin yaptığı çalışmalar ve okulda devam eden etkinlikler hakkında okul idarecilerden bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Gönen, buradan Türkiye Petrolleri Ortaokuluna geçerek yaz dönemi boyunca Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, ziyaret sonunda etkinlikler kapsamında emeği geçen okul yöneticileri ve öğretmenlere teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —