Tarih: 29.11.2018 20:14

Eyyup Mehmet Emre’den Gazetemize Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Besni’nin ve Besnililerin asırlık kültür ve medeniyet birikimine sahip olduğunu belirten Emre, “tarihinin en sönük zamanlarını yaşayan şehrimizi ortak gayretle yeniden görkemli günlerine ulaştırmak ana gayemizdir” dedi.

Emre, “Özellikle son 5 yılda çok şey kaybettik ve Besni hizmetten geri kaldı. Besni hizmetin en iyisini hak etmektedir bunun yerine getirilmesi için yeni bir heyecan ve gayretle çalışacağız. Halktan uzak bir başkan olmayacağız ve halkımızın arzuladığı yapılmayan hizmetleri rant amacı gütmeden, adaletli bir şekilde Allah izin verirse heyecanla ve gayretle yapacağız.

Belediyeciliği sadece yol, su ve kaldırım yapmak olarak tanımlamıyoruz. Sosyal Belediyeciliği sistemli şekilde hayata geçirecek projeler üreteceğiz. Besni’nin layık olduğu kültürel dinamizmi şehrimize getireceğiz. Okullarımızla sağlam işbirliği protokolleri ile gençlerimizin yetişmesine aktif katkı sunacağız. Kimseye boş vaatlerde bulunmuyoruz, yapmayacağımız işin sözünü de vermiyoruz. Siyasette doğruluğu ilke edinmiş biri olarak, yalanla talanla yönetim olmaz diyoruz, inancımız, ahlakımız, tarihimiz bunu öğütlüyor bize. Bunun bilincindeyiz. Gelin şehrimizi, kolektif bir şuurla, ortak kanaatle yönetelim diyoruz. Oluşturacağımız, kadın, genç ve kanaat önderleri meclisleri vasıtasıyla kendimizi halkın denetimine tabi kılacağımızın sözünü veriyoruz. Bunun dışında kimseyi boş vaatlerle kandırmak ve bekleyişe düşürmek bize yakışmaz.” dedi.

41 Proje İle Besni’ye Hizmete Talibiz

Besni’yi yeniden ihtişamlı günlerine döndürmek için 41 proje ile Besni’ye hizmetkârlığa talip olduğunu ifade eden Emre, “ uygulamaya koyacağımız 41 proje ile Besni’yi ihtişamlı günlerine kavuşturmayı hedefliyoruz. Eğitim, Ekonomi, Ulaşım, Enerji, Şehircilik Uygulamaları, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Tarih Kültür ve Sanat alanında ki projelerin yanı sıra spor alanında da birçok projemiz var ve bu projelerle beraber Besnililere en iyi hizmetleri sunacağız.

Biz Besni için varız ve Besni’yi her alanda kalkındırmak temel gayemizdir. Allah izin verir de Besnili hemşehrilerim bizi bu hizmetkârlığa uygun görürse projelerimizle beraber Besni’yi kalkındıracağız. Bizim irademiz Besni’ye ve Besnililere bağlıdır. Besni ısmarlama manşetlerle değil, Besnililerin ve Besni’de yaşayanların iradesiyle yönetilebilir.”dedi.

Emre, “Aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirmeden önce yaptığımız anketlerde ve esnaf ziyaretlerimizde olumlu dönüşler aldım. Besnili hemşehrilerimiz, bizi bu hizmet yarışında yüreklendiren telkinlerde bulundular. Önceki dönemlerin yanlışlarla, ihmallerle yığılan sorunlarını çözmek için Besni’de yaşayan her bir ferdin doğru bir gidişata ulaşmak için müdahale etmesi gerektiğine inanıyoruz.  Birlik olmamanın faturasını Besni’nin gelecek nesillerine, gençlerine, çocuklarına ödetmeye hakkımız yok diyoruz. Bu yüzden ‘birlik için, kararlı bir iradeyle aday olduğumuzu başvurumuz sırasında dile getirdik. Halkımızın teveccühünün ve güveninin farkındayım. Bu teveccühünden dolayı halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah mahcup etmesin.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —