Tarih: 06.09.2024 10:56

ERDEMOĞLU’NDAN BESNİ’YE 10 DEV ESER

Facebook Twitter Linked-in

Yarım asırdan fazladır Besni’ye, Adıyaman’a ve ülkenin dört bir yanına yaptıkları eserlerle vatandaşların gönlünde taht kuran hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi 26. Eğitim Bayramına damga vurmaya hazırlanıyor.

Her eğitim bayramında Besni’nin geleceği için eserler kazandıran Erdemoğlu Ailesi, bu kez 10 dev eserle bu geleneğini taçlandıracak. Açıklanan program akışına göre 27 Eylül günü saat 13:30 ile 14:30 saatleri arasında Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Mühendislik Fakültesi kampüsünde toplu temel atma ve açılışlar gerçekleştirilecek. Törende Besni İbrahim Erdemoğlu Öğretmenevi, Besni Ali Erdemoğlu Jandarma Lojmanı, Besni İbrahim Erdemoğlu Emniyet lojmanı, ADYÜ Merkez kampüsü Ali Erdemoğlu Fakülte Lojmanı ile Tut ilçesinde Mehmet Erdemoğlu Kütüphanesi ve Konferans salonunun temeli atılacak.

Açılışlar kapsamında ise Adıyaman’da yapımı tamamlanan Mehmet Erdemoğlu İlkokulu ve Servi Erdemoğlu Anaokulu, Besni Ali Erdemoğlu Fakülte Lojmanı ile Ali Erdemoğlu Meslek Yüksekokulunun açılışları törenle yapılacak. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —