Tarih: 20.02.2015 22:05

Cuma Dayan, Besninin Sorunlarını ve İhtiyaçlarını Biliyorum

Facebook Twitter Linked-in

“Besni'mizin meselelerini ve geleceğini meclise taşımak için aday adayıyız ve iddialıyız” diyen Dayan, şu açıklamaları yaptı;

25 yıldır Besni siyasetinin içindeyim. Besni'mizin sorunlarının ve ihtiyaçlarının farkındayım. Bu sorunlara ve ihtiyaçlara cevap verebilecek potansiyeli kendimde görüyorum. Besnili hemşerilerimizin de bildiği üzere, yıllardır Tarıma Dayalı Sanayi Danışmanlığı yapmaktayım. Danışmanlığım süresince Adıyaman geneline 50 civarında tesis kazandırdım ve Adıyaman'ımızın kalkınmasına bu şekilde hizmet vermekteyim. Aynı zamanda Besni merkezde de esnaflık ve çiftçilikle uğraşıyorum.

Milli Görüş geleneğinden geliyorum. 28 Şubat döneminde Milli Gençlik Vakfı başkanlığı ve akabinde Refah Partisi Yönetim Kurulu'nda görev alarak Besni'de aktif siyasete başladım.

Danışmanlık sektörlerinde Besni ve Adıyaman'ımıza yaptığım hizmetlerden sonra, edindiğim tecrübeyle hemşerilerimize Milletvekili olarak hizmet edeceğim inşallah.

20 yılı aşkın süredir Besni'de esnaflık ve çiftçilikle uğraştığım için ve 2000'li yılların başından itibaren Tarıma dayalı Sanayi Danışmanlığıyla iştigal ettiğimden dolayı,  Besni'nin ve Adıyaman ekonomisini, yatırımcılarımızın, tüccarlarımızın, küçük esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün sorunlarını çok iyi tespit etmiş bulunuyorum. Bu sorunlara dair, nitelikli projeler de geliştirmiş durumdayız.

Kısacası ben ve güçlü ekibim, Besni ve Adıyaman geneli için, bir kalkınma vizyonuna sahibiz.

Yeni Türkiye'nin 2023 hedeflerinde Besni'mizi ve Adıyaman'ımızı sosyal ve ekonomik açıdan parlayan bir yıldız haline getirmeyi kendimize vazife bilerek, AK Parti'den Aday Adayı oldum.

Özetle Ben;

Tarıma ve sanayiye dayalı kalkınmadaki nitelikli vizyonumla, esnaflık ve çiftçilikten gelen geçmişimle ve her şeyden önemlisi siyasi kabiliyetimle;

 Yeni Türkiye'nin 2023 yürüyüşünde  ''Besni ve Adıyaman'ın hak ettiği hizmet ve yatırımı elde etmesi için çalışacağım.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —