Tarih: 07.05.2015 17:59

CHP Kadın Kolları Toplantı Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Parti binasında yapılan toplantıya CHP İlçe Başkanı Hüseyin Keleş, CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Selçuk Tabak, kadın kolları üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Seçim çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yapılan toplantıyla ilgili açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Keleş; “Çalışmalarımız ilk günkü heyecan ile devam ediyor. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın bize bakış açıları güzel, bizi heyecanlandırıyor. İnşallah 8 Mart sabahı iktidar olmamamız için hiçbir neden yoktur. Adıyaman ve bensideki oylarımız beklenmedik bir ölçüde yükselecek gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve adaylarımız hiç zaman kaybetmeden sabah akşam demeden günlük en az 18 saat sahadayız sıkmadık el çalmadık kapı bırakmıyoruz” dedi.

Daha sonra konu hakkında açıklamada bulunan CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Selçuk Tabak ise; “2015 milletvekili genel seçimleri 25. Gündem için milletvekili adayı olduk. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ön seçimi yaptı. Ön seçimden tüm Adıyamanlıların desteği ile en ön sırada olmayı başardık. Bu çok onurlu ve ağır bir görev bu görevin altından kalkacağız.

Seçime yaklaşık 40 gün kaldı. Henüz Adıyaman genel seçim havasına girmiş değil. Halkımız sadece gelişmeleri günlük hayata devam edip gelişmeleri izlemek ile yetiniyorlar. Bizde bu arada gerekli görüşmeleri ve temasları yapıyoruz. Partimizin ön seçim tecrübesi ve ön seçim deneyimi partimize bir dinamizm kazandırdı.

Gençlik kolları, kadın kolları ve tüm ilçe teşkilatları zaten seçime hazır hale gelmişti. Başarılı bir ön seçim denemesi yaptıktan sonra genel seçime partimiz hazır.

Bugün Besni’de kadın kolları toplantısı vardı bizde bu toplantıya katılma fırsatı yakaladık. Kadın kollarımız eski döneme karşılaştırdığımızda daha kalabalık daha coşkulu ve katılım daha geniş. Geçmiş yıllarda diğer partilere oy vermiş hemşerilerimizde bu kadın kolları toplantısına katıldılar. Onları da aramızda gördük. Şuan durum çok olumlu görünüyor, rüzgârımız var biz o rüzgârı hızlandıracağız havamız çok iyi morallerimiz yerinde, herhangi bir eksiğimiz yok. Teşkilatlarımız, seçmenlerimiz, vatandaşlarımız, hemşerilerimiz artık seçim havasına giriyor. Bizde onlarla beraber bu seçimi bir bayram havasında tamamlamak istiyoruz.

Özellikle kadın kollarımıza bu seçimde çok önemli görevler düşüyor. Besnili ve Adıyamanlı hanımlarla daha önceden hastanede karşılaşmış, tanışmıştık. Onun için kadın kollarındaki arkadaşlarımız onların kapılarını çalmaları daha rahat olacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —