Tarih: 07.11.2018 17:22

Çakırhüyük Beldesi’nin Hizmetkârlığı’na Adayım

Facebook Twitter Linked-in

2004-2014 yılları arasında Çakırhüyük Belde Belediye Başkanı olan Hasan Özdemir Gazetemizi ziyaret ederek aday adaylığı hakkında açıklamada bulundu, “ 10 yıl beldeme hizmet ettim ve yeniden belde halkımın hizmetkârlığına aday oldum. İnşallah Beldemizin son 5 yıl içinde eksik kalan hizmetlerini tamamlayarak, beldemizin hak ettiği hizmetleri kaldığım yerden devam ettireceğim.”dedi.

Özdemir açıklamasının devamında ise “31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde Çakırhüyük Beldemizin Belediye Başkanı Adayı olacağız İnşallah. Bu hususta tüm Çakırhüyük Belde Halkımızın mahallelerinin ve dostlarımın duasını ve desteğini bekliyorum.

Malumunuz 2004-2014 yılları arasında Beldeme 10 yıl hizmet yaptım, hizmetkâr oldum. 145 gün sonra hizmetkârlığıma ve yapılacak olan hizmetlere kaldığımız yerden Allah izin verirse devam edeceğiz. Beldemizde aday olacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Seçimler demokratik bir yarıştır.  Bu hususta bizde beldemizde bu yarışın içerisine girdik. Yarış sonucunun beldemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Beldemize yapılacak hizmetlerin çok önem arz ettiğini biliyorum. İnşallah hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Belediye başkanları ancak halkın hizmetkârıdır. Halkımız da her şeye vakıftır. Nelerin yapıldığını nelerin yapılmadığını biliyor. Ben 32 yıllık belediyeyi devraldım. 42 yıllık iken de devrettim. Geçen süreçte ve son 5 yıl içerisinde Çakırhüyük Beldemize ne tür hizmetlerin yapılıp yapılmadığını Belde halkımız bilmektedir.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —