Tarih: 31.08.2024 22:41

Besnili sporcular şampiyonadan Türkiye dereceleriyle döndü

Facebook Twitter Linked-in

24-29 Ağustos tarihlerinde Bitlis Ahlat Eren Üniversitesinde 1071 Sultan Alparslan Malazgirt Zaferi anısına yapılan Türkiye çocuklar Muaythai Şampiyonasında Besnili sporcular Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü ile önemli bir başarıya imza attı.

Düzenlenen turnuvada Besni Fuat Akbaş Spor Kulübü sporcularından Sultan Nur İlhan Türkiye ikincisi olurken Tuba Nur Erdoğan ve Menessa Kara Türkiye üçüncüsü olarak büyük başarı elde etti.

Elde edilen başarı sonrası açıklamada bulunan Kulüp Antrenörü Fuat Akbaş; “Sporcularımızı tebrik ederiz.  İnşallah daha güzel başarılara imza atmak için daha çok çalışıp çıtamızı yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Bizlerden desteğini esirgemeyen Muaythai Federasyonu Başkanımız

Hasan Yıldız’a, Muaythai Federasyonu Genel Sekreterimiz Korkmaz Atalay’a, Muayhai Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mecit Kılavuz hocama, Muaythai Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Işık hocama, Besni Kaymakamımız Çağlar Partal’a, Belediye Başkanımız Reşit Alkan’a, Gençlik Spor İl Müdürümüz Fikret Keleş’e ve Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Metehan Adıgüzel’e teşekkürü bir borç biliriz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —