Tarih: 30.09.2024 21:14

Besni’de okullara alınacak temizlik personelleri kura sonuçları açıklandı

Facebook Twitter Linked-in

İŞKUR’un Toplum Yararına Programı çerçevesindeki Besni’deki okullarda istihdam edilmek üzere açıklanan temizlik görevlisi alım ilanı başvuruları 25-27 Eylül tarihleri arasında yapıldı.

Bugün kurası çekilen temizlik görevlisi alımlarında Besni’deki okullarda görev yapacak 29 kişinin ismi netleşti.

Sonuçlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

e-Devlet Girişi İçin

<<>>

Liste İçin

<<>>

Asil Listeden Seçilenlerin Teslim Edeceği Belgeler:

1)      Kimlik Fotokopisi

2)      Katılımcı ile aynı hanede ikamet edenlerin listesi (e-devletten "Aynı Hanede İkamet Eden Kişi Belgesi Sorgulama" aranacak)

3)      Nüfus Kayıt Örneği

4)      SGK Tescil ve Hizmet Dökümü

5)      Aynı hanede yaşayan bu kişilerin(16 yaşından büyük) "Sigortalık Tescil ve Hizmet Kaydı" (e-devlet veya SGK dan alınabilir)

6)      Katılımcı ile aynı hanede ikamet edenlerden sigortalılığı bulunan kişiler olması halinde ilgili kişilerin TYP başvuru tarihi itibariyle düzenlenmiş en son maaş bordrosu. (Esnaf ve diğer zorunlu 4B'li sigortalılar için ilave kanıtlayıcı belge talep edilecektir)

7)      Engelli, dul maaşı veya Yaşlı bakım maaşı alanlar için maaş aldığına dair belge

Not:

1-    Hane halkı gelir sorgulaması yapılacağından, hanede çalışma sonucu elde edilen(bekar ve çocuksuz bir kişi için) net asgari ücretin bir buçuk katını (25.503,18 TL) aşmaması gerekmektedir. Aksi halde o adreste oturanlar TYP'ye katılamaz.

2-    Başvuru evrakları mavi kapaklı dosya içerisinde teslim edilecektir.

ASİL LİSTEDEN SEÇİLENLER 01.10.2024 TARİHİNDEN İTİBAREN İSTENEN EVRAKLARLA BERABER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ŞAHSEN BAŞVURACAKLARDIR. BAŞVURMAYANLARIN YERİNE YEDEK LİSTEDEN ALINACAKTIR.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —