Tarih: 02.10.2024 12:04

Besni Spor BAL’da ilk maçına çıkıyor

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige yükselen ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle satışa çıkarılan Ponto MK Gergerspor’u satın alarak BAL’da mücadele edecek olan Besni 02 Spor Kulübü yeni yapılanma ve transferlerle yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

Ligin başlamasıyla birlikte temsilcimiz 6 Ekim Pazar günü saat 13:00’da kendi sahasında Dersim Sporu konuk edecek. Konuya ilişkin kulüp yönetiminden yapılan açıklamada; “Özlemini duyduğumuz Bölgesel Amatör Lig heyecanına az kaldı. Pazar günü hep birlikte takımımızın coşkusuna ortak olmak ve bu heyecanı birlikte yaşamak istiyoruz. Elimizdeki bütçeyle en ideal kadroyu oluşturarak Besni'mizi en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. 

Besni 02 Spor Kulübü Yönetimi olarak bu süreçte elini taşın altına koymaktan çekinmeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Çağlar Partal başta olmak üzere takımımıza maddî destekte bulunan değerli insanlara ve bu oluşumda emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyor, sezonun takımımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —