Tarih: 12.02.2015 20:41

Besni Spor 1, Boyder Spor 3

Facebook Twitter Linked-in

Maça çok iyi başlayan Besni Spor’un üst üste geliştirdiği ataklar sonuçsuz kaldı. Maçın 11.dakikasında Boyder Spor’dan Ahmet ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şut üst direğe çarparak filelerle buluştu. 17 dakikada Boyder spor atağında ceza sahasına yapılan ortayı Mehmet kafa ile aşırtarak filelere gönderdi ve durumu 2-0’a getirdi. Maçta iki gol yemesine rağmen oyun kontrolünü elinde tutan Besni Spor geliştirdiği ataklar sonucunda 44. dakikada ceza sahasında topla buluşan Arif, topu filelere göndererek farkı bire indirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya da iyi başlayan ekibimiz, geliştirdiği ataklardan netice alamadı. 65. dakikada Boyder Spordan 8 numaralı oyuncu Ahmet, orta sahada hava topu mücadelesinde yere ters düştü. Oyuncu düşme sonucu nefessiz ve hareketsiz kalınca maçın hakemi oyunu durdurdu. Sahada ambulans olmadığı için ambulans gelinceye kadar Besni Spor oyuncusu Ali Songuralp bu oyuncuya ilk müdahaleyi büyük özveri ve başarı ile yaparak, Boyder Sporlu Ahmet’i hayata döndürdü. Bu oyuncunun yerdeki halini gören Boyder Spor ve Besni Sporlu oyuncular büyük bir panik içerisine girdiler. Ambulansın kısa sürede gelmesi ile sporcu hastaneye kaldırıldı. Bu olayın spor müsabakalarında Ambulansın olmasını ve Sağlık ekiplerinin önemini ortaya koydu.

Maçın devamında ise hakem sporcuların durumunu gördükten sonra, her iki kulüp yöneticileri ile maçın devamı konusunda fikir alışverişi yaptı ve maçı kalan bölümünü başlattı. 80. dakikada Boyder spor bir gol daha buldu ve maç 3-1 sona erdi. Maçtan sonra her iki takım oyuncuları çok önemli mesajlar verdi. Boyder Sporlu oyuncular ve Yöneticiler Besni Spor’un tecrübeli oyuncusu Ali Songuralp’a teşekkür ettiler. Sporcular bir birlerine sarılarak insan sağlığının her şeyden önde geldiğini gösterdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —