Tarih: 02.04.2014 16:54

Besni nin UZUN ADAM ı Kazandı

Facebook Twitter Linked-in

Seçim Sonucuyla Halk Coştu

Sandıkların açılmasıyla birlikte Saadet Partisi seçim bürosundaki coşkulu halk, sloganlarla zaferi kutladı.


Sonuçlara göre Besni Belediye Başkanlığını kazanan İbrahim Öztürk, seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte karargâh önünde biriken coşkulu halka hitap etti.


Öztürk, konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “Bu kazanılmış zaferi Rabbim güzel işlere vesile kılsın. Ekip arkadaşlarımız, hanımefendi kardeşlerimizle birlikte bu görev süremizi onların denetimi, yetkisi ve katkısıyla geçireceğiz. Besni kazandı, bundan sonra da Besni kazanacak, Saadetli günlerimiz olacak. Ben siyasette geçmişteki kırgınlıkları aldım çöpe attım. Benim hiçbir kardeşimle bir sorunum yok. Benim şuanda bir davam var, gece gündüz demeden bu Besni’ye güzel hizmet etme, bu azim şehri kalkındırmak, arkadaşlarımızla birlikte güzel hizmetlere vesile olmaktır. Rabbim bu niyetimizi gerçekleştirsin.”



Besni Halkına Teşekkür Ediyorum

Sevgili hemşerilerim, bizim en büyük değerimiz, en büyük zenginliğimiz birlik ve beraberliğimizdir. Bugün yaptığınız tercih ve % 43 (resmi olmayan sonuç) ile Besni'nin idaresini 5 yıllığına teslim ettiniz. Bundan sonra Halk ile yönetilen bir Belediye göreceksiniz inşallah. Rabbim utandırmasın. 


Besni'de Halk Kazanmıştır bundan sonra İlçemizi en güzel şekilde birlikte yön vereceğiz. Besni Saadet diyerek bizleri mahcup etmedi. Biz de Besni halkının Saadeti için çalışacağız. Bizlere oy veren veya vermeyen tüm hemşerilerime sağduyulu davranışlarından dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım.


Mazbatayı Halkla Beraber Aldı

Öztürk, Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından kalabalık bir halk kitlesiyle beraber Besni Adliyesine giderek mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Güngör Murad Uçar’dan teslim aldı.


Bu Başarının Mimarı Besni Halkıdır!

Mazbatasını alan Belediye Başkanı İbrahim Öztürk Adliye önünde halka hitap etti. Öztürk,“İnşallah Besni halkının bize vermiş olduğu yetkiyle bu dönem Besni güzel hizmetler alacak. Bu başarının mimarı Besni halkıdır. Biz Hakk’ın izniyle halk galip gelecek, demiştik ve şuanda halkın galibiyetini birlikte kutluyoruz. Ben 2004’te de mazbata almıştım, o dönemde de güzel işler yapmıştık ama işin şu yönü çok güzel, Türkiye genelinde iddiası olmayan bir partiden halkın büyük teveccühü ve desteği ile bu sonucu yakalayabilmenin mutluluğunu yaşadım.


Biz hep şunu söylemiştik, inşallah 30 Mart’tan sonra Besni’de bereketli, huzurlu, verimli, disiplinli ve Saadetli bir dönem olacak dedik. İnşallah şuanda saadetli bir dönemin, verimli bir dönemin başlamasının hareketini kutluyoruz. Belki seçimden önce söylenenler çok ciddiye alınmayabilir ama şuanda seçildim.


Bu görevi aldığım andan itibaren sizlerin başını yere eğecek hiçbir işim olmayacak. Belediyeyi her zaman Halkın denetimine açık tutacağız. Halk denetlerse başarı ortaya çıkar. Onun için benim sizlerden istirhamım eksikliklerimiz olursa bunu mutlaka paylaşalım. Farklı düşündüğünüz yeni bir proje olursa, memleket için iyi olur şunu da yapsak dediğiniz bir şey olursa gerek sosyal medya aracılığıyla gerekse belediyede bulunan arkadaşlarla ya da direk benimle mutlaka paylaşın. Sonuçta biz bu memlekete güzelliklerin sağlanması için buradayız ve Besni halkı da bize yetki verdi. Bizde bunun sağlanmasının mecburiyetindeyiz.


Daha sonra Belediye Başkanlığı makamına geçen İbrahim Öztürk tebrikleri kabul etti.

Saadet Partisi İlçe Başkanı

Ramazan Buzcu: “Besni, Tek Adam Dayatmasına “Dur” demiştir.”


Seçimin ardından Besni’de büyük bir zaferle seçimi kazanan Saadet Partisi’nin ilçe Başkanı Ramazan Buzcu, halkımız adayına sahip çıkarak, tek adam dayatmasına “dur” demiştir” dedi. Besni’de seçimin sağduyulu vatandaşlarımızın katkılarıyla huzurlu bir şekilde geçtiğini belirten Buzcu, halkın adayı olan İbrahim Öztürk tarihi bir farkla seçimi kazanmıştır. Bu fark ile Besni’de dayatmacı tek adam hegemonyası son bulmuş halk galip gelmiştir. Emeği geçen partili partisiz bütün halkımıza ve seçimin huzur içerisinde geçmesini sağlayan emniyet personeline teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —